Markedets bedste rådgivning til skarpe priser - Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Synoptik får kvalitetsstempel


Kundechef Poul O. Kuhberg kan beholde certificeringsskiltet. For 8. år i træk har Dansk Standard tildelt Synoptik det nationale kvalitetsstempel for synsprøven og kontaktlinsetjekket.

Humøret er højt hos kundechef Poul O. Kuhberg og medarbejderne i Synoptik. Igen i år har teamet modtaget kvalitetsstemplet ”Udvidet Synsprøve og kontaktlinsetjek” af Dansk Standard, der sætter barren for faglig kvalitet i Synoptik.  

”Vi er selvfølgelig stolte. Vi arbejder benhårdt hver eneste dag på at give den bedste service og rådgivning året rundt. Så jo, det er en ekstra god dag, når certificeringen er i hus,” siger Poul O. Kuhberg og tilføjer, at heller ikke i år havde Dansk Standards auditører nogle anmærkninger. 

For 8. år i træk får Synoptik det nationale kvalitetsstempel fra Dansk Standard 

Byens eneste certificerede optiker
Faktisk modtog Synoptik   kvalitetsstemplet første gang allerede i 2007. Certificeringen kræver, at butikken hvert år lever op til strenge krav om blandt andet udstyr, målinger og rutiner, ligesom optikerne skal være helt ajour med den nyeste viden. 

Det er derfor heller ikke hver dag, at en optiker får Dansk Standards kvalitetsstempel. Synoptik er således byens pt. eneste certificerede optiker.

”Jeg oplever, at rigtig mange opsøger os netop på grund af vores certificering. Det giver dem en tryghed at vide, at vores synsprøve og kontaktlinsetjek lever op til de høje, faglige standarder på området,” siger Poul O. Kuhberg.  

Interesserede i en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek kan bestille tid her.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik, tlf: 36 73 96 30.
_______________________________________________________________________________________

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931, og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook