Synoptik fejrer 100-året for Burberry-tern med ny kollektion
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik fejrer 100-året for Burberry-tern med ny kollektion

I 1914 så den klassiske trenchcoat fra designikonet Burberry første gang dagens lys. Synoptik fejrer jubilæumsåret med ny Burberry-kollektion, der kun findes i Synoptiks butikker.  

Fem helt nye brillestel i en særlig kollektion fra Burberry er nu en del af udvalget i Synoptik. Med lanceringen føjer Synoptik endnu flere brillestel til det i forvejen store udvalg af designbriller, der eksklusivt forhandles hos Synoptik.
100-året for Burberry fejres i Synoptik
”Synoptik er den eneste forhandler af Burberrys briller i Danmark, og vi føjer det britiske modehus til en lang liste af kendte design som fx Ray-Ban. Den nye kollektion byder på både klassiske former, masser af stil og ikoniske detaljer, og den er jeg glad for at introducere hos os, ” siger Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik. 


Særlig kollektion i jubilæumsår
 
Den nye kollektion, FW14, er skabt i anledning af et særligt år. I år er det nemlig 100 år siden, at Burberry skabte deres største designikon: trenchcoaten med de karakteristiske tern.
Flere modeller i den nye brillekollektion er direkte inspireret af trenchcoaten med blandt andet diskrete tern og flotte detaljer i læder eller metal. 
Kollektionen har briller til både kvinder og mænd. I Synoptik står uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig med at finde en brille, der klæder netop dit ansigt og din stil.

”Vores brillestylister vejleder, så I sammen kan finde et par briller, der passer til din personlighed. Den nye kollektion byder på helt nye muligheder, hvis du leder efter briller, der emmer af elegance, klassiske former og stil,” siger Poul O. Kuhberg. 


Udvalgte briller fra kollektionen
Burberry til mænd

BE2162 – en del af 2014 kollektionen. Direkte inspireret af Burberrys klassiske trenchcoat. Den rektangulære form er enkel og elegant, og på brillestangen optræder de karakteristiske tern sammen med enkelte metaldetaljer. Klassisk med unikke farvekombinationer. Pris fra: 2.280 kr.

Burberry til damer

BE2170 – en del af 2014 kollektionen. En smuk, harmonisk brille. De feminine linjer passer perfekt til det moderne look og den flotte nuance. Brillen er skabt i fint metal og nylonfibre, hvilket gør den super let, fleksibel og ekstra komfortabel. Pris fra: 1.710 kr.

For yderligere information, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf. 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.
Om Burberry
Burberry blev grundlagt i 1856 af den 21-årige Thomas Burberry og har i over 150 år været synonymt med kvalitet og tidløs elegance. Gennem generationer er Burberry blevet kendt for sit klassiske design og den ikoniske trenchcoat, der kom til verden under 1. verdenskrig, kan nu fejre 100 års fødselsdag. Burberrys brillekollektioner er i høj grad inspireret af mærkets accessories og emmer af den samme kvalitet og britiske elegance.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook