Først med brilleguide på nettet | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Synoptik først med brilleguide på nettet


Det kan være svært at finde ud af, hvilken brille der passer i stil og udseende. For kunder hos Synoptik er der nu helt ny hjælp at hente på nettet. For første gang guider en ny hjemmeside dig nemlig gennem det svære brillevalg. 

Skal de være røde eller sorte? Med smalt eller bredt stel? Og hvad skal de være lavet af? For mange brillekøbere kan det være svært at afgøre, hvilke type briller der klæder en, og hvordan den nye brille skal se ud. En ny hjemmeside fra Synoptik gør nu brillevalget lettere, og det kommer også kunderne til gode hos Synoptik.

”Mange mennesker går med deres briller en stor del af dagen, og brillen bliver derfor en integreret del af deres udseende og personlighed. Derfor er det også vigtigt, at brillen er komfortabel og passer til ens personlige stil og udseende. Her kan den nye hjemmeside hjælpe vores kunder, fordi det så at sige er en guide til brillevalget, som lader folk teste, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide,” fortæller Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik.

Bliv inspireret i Synoptiks Brilleguide og find lige de stel, du synes om 

Få briller på mail
Synoptiks brilleguide lader dig træffe en række valg i forhold til, hvilken type brille, du foretrækker. Her kan man blandt andet vælge, hvilke farver man foretrækker, om man helst vil have et kraftigt eller et smallere stel, og hvilke materialer brillen skal være lavet af. Til sidst giver guiden en række bud på, hvilken brille, der kunne passe på dine ønsker. Listen af briller kan kunderne printe ud eller få sendt til deres e-mail og tage med ned i butikken, hvor Synoptiks brillestylister kan hjælpe med det endelige valg. 

”Når alt kommer til alt, så skal en brille jo prøves på, også fordi fornemmelsen af brillen, og hvordan den passer til en persons ansigt, er afgørende. Men når kunderne allerede har sporet sig ind på deres egne præferencer, så kan vi også bedre i fællesskab finde frem til den rigtige brille,” siger Poul O. Kuhberg.
Synoptiks brilleguide går i luften mandag den 19. maj. Herefter kan alle kunder gå ind på http://guide.synoptik.dk/#step1 og klikke sig frem til deres eget personlige brillevalg.  

__________________________________________________________________________________________________
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, butikschef i Synoptik på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser. 


Bliv inspireret i vores brilleguide
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook