Fejrer sommeren og giver solbriller væk | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Synoptik fejrer sommeren og giver solbriller væk


Foråret og sommeren er på vej. Det fejrer Synoptik ved at forære alle kunder et par solbriller med eller uden styrke, når de køber briller eller kontaktlinser. 

Vi nærmer os sommeren, og solen kigger igen frem dagligt. Det får de fleste til at søge udenfor og finde solbrillerne frem. Men mange brillebrugere står ofte over for at skulle vælge mellem deres almindelige briller, der giver dem et skarpt syn, men ikke skærmer for solen - og solbrillerne, der giver øjnene skygge, men ikke har styrke.  

Synoptik forærer en solbrille til alle, der køber briller eller kontaktlinser 

Derfor tilbyder Synoptik nu brillebrugere et par solbriller med tilpasset styrke med i prisen, hvis de køber briller i butikken. Dermed bliver man som brillebruger fri for at skulle vælge mellem skygge til øjnene og et klart syn. 

”Vi har tilbuddet frem til juni, så alle har mulighed for at få sig et par solbriller med styrke og blive fri for at misse med øjnene, når de er udenfor. Med et par ekstra solbriller med styrke kan man tage på stranden eller til udendørskoncerter sæsonen igennem og samtidig se helt perfekt” siger Poul Kuhberg, der er kundechef i Synoptik og understreger, at solbrillerne udover at give et komfortabelt syn i sommersolen også beskytter øjnene mod UV-stråler og giver større sikkerhed i trafikken.

Solbriller fra alle favoritmærkerne
I tilbuddet kan kunderne hos Synoptik vælge solbriller med styrke fra alle de kendte solbrillemærker. Kontaktlinsebrugere kan også vælge at få solbrillerne uden styrke. Tilbuddet er det samme: Et par solbriller, kvit og frit, ved køb af kontaktlinser

”Tilbuddet skal selvfølgelig komme alle vores kunder til gode. Derfor kan man selv bestemme, om man ønsker solbrillerne med eller uden styrke, afhængigt af om man normalt bruger briller eller kontaktlinser, ” siger Poul Kuhberg Synoptik.

Om kampagnen: 
Tilbuddet gælder kunder, der køber briller eller kontaktlinser for minimum 2.000 kr. i Synoptik. 
Kampagnen kører til den 21. juni 2014. Briller, kontaktlinser og solbriller bliver tilpasset den enkelte kunde af medarbejderne i butikken.  
_______________________________________________________________________________________

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul Kuhberg, kundechef i Synoptik tlf.: 36 73 77 55

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser. 


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook