Synoptik går til kamp mod solblænding i trafikken
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Synoptik går til kamp mod solblænding i trafikken


Solen står lavt, så husk solbrillerne i bilen. Sådan lyder opfordringen fra kundechef Poul O. Kuhberg og teamet hos Synoptik. I foråret vil medarbejderne gå på gaden for at hjælpe de glemsomme bilister. 

Der er forår i luften, og solen kigger igen frem dagligt. Men den står lavt i de tidlige forårsmåneder, og derfor sker der ifølge Rådet for Sikker Trafik væsentligt flere solblændingsulykker i marts, april og maj. Bilisterne risikerer nemlig at blive blændet af den lavtstående sol, så de mister orienteringen i trafikken. 

Derfor gør medarbejderne hos Synoptik ekstra meget ud af at få bilisterne til at tage højde for den lave sol. Kundechef Poul O. Kuhberg og resten af teamet hos Synoptik har været på gaden. De skal huske bilisterne på det simple råd, der kan forhindre solblændingsulykker: Husk altid at have et par solbriller liggende i bilen.  

“I år har vi gjort en ekstra indsats for at få folk til at huske et par solbriller i bilen, som de kan tage på, når solstrålerne bliver et problem. Det er nemlig afgørende, at man har overblik over vejen, når man kører – og solbriller er den bedste og mest enkle sikring mod solblænding,” siger kundechefen.

Det er vigtigt at huske solbrillerne, når solen står lavt på himlen

Brillebrugere kan få solbriller med styrke
”Hvis man i forvejen bruger briller for at få et skarpt syn, kan man overveje at køre med solbriller med styrke i forårsmånederne,” forklarer kundechef Poul O. Kuhberg. 

”Uanset om man bliver blændet af solen eller ikke kan se klart, fordi man ikke har ordentlig styrke i brillerne, er det risikofyldt ikke at kunne se 100 procent klart, når man kører. Derfor anbefaler vi, at brillebrugere finder et par solbriller med styrke til bilkørslen. Der er et stort udvalg af solbriller med styrke, der korrigerer synet på nøjagtig samme måde som almindelige briller,” siger Poul O. Kuhberg, Synoptik. 

Poul O. Kuhberg opfordrer folk til at besøge den lokale Synoptik, hvis de er i tvivl om, hvorvidt de har brug for styrke i solbrillerne. Butikken har et stort udvalg af solbriller både med og uden styrke. 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 96 30

____________________________________________________________________________________________________
Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser. 


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook