Synoptik gør en synlig forskel på Synets Dag
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik gør en synlig forskel på Synets Dag

9. oktober er Synets Dag. I dagens anledning kan kunder i Synoptik gøre ekstra synlig forskel for børn og voksne i Ghana. Kundechef Poul O. Kuhberg lover nemlig at donere ligeså mange nye briller til Synoptiks brilleindsamling, som kunderne køber denne dag.  

Køb et par nye briller og giv en svagtseende i Ghana et godt syn. Sådan lyder konceptet når alle landets Synoptik-forretninger i år fejrer den internationale Synets Dag.

”Vi har altid støttet op om Synoptiks hjælpearbejde i Ghana, så vi glæder os til at kunne hjælpe endnu mere,” siger Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik.
Synoptik gør en forskel for børn og voksne i Ghana på Synets dag
Gave til Ghana
Synoptik har i flere år været engageret i hjælpearbejde i Ghana. Her driver optikerkæden sammen med Dansk Blindesamfund og deres ghanesiske søsterorganisation en øjenklinik, som blandt andet uddeler de danske briller der hvert år indsamles i butikken. I anledning af WHO’s internationale Synets Dag den 9. oktober, kan kundechef Poul O. Kuhberg dog se frem til at supplere indsamlingen med et nyt par briller for hvert par kunderne køber på dagen. 

”Synets Dag handler om at sætte fokus på de ufatteligt mange mennesker rundt omkring i verden, som ikke er ligeså privilegerede som vi er, når det handler om at kunne se ordentligt. Vi får rigtig mange brilledonationer til Ghana i løbet af året, så nu tænkte vi, at det var passende at vi også selv gav lidt ekstra i dagens anledning,” siger Poul O. Kuhberg.

Lange køer til briller
Sidste år indsamlede Synoptik 33.034 par briller til klinikken i Ghana. Klinikken i Ghanas hovedstad, Accra, tilbyder gratis behandling og test af de ghanesiske indbyggere, og personalet på klinikken har ofte oplevet lange køer foran klinikken. På trods af at der er tale om brugte briller, så er alle briller af god kvalitet, og før de bliver sendt af sted bliver de grundigt gennemgået, så de kommende ghanesiske brugere får ordentlige briller med hjem. Og i år kan nogle altså endda få et par helt nye briller med, når de besøger klinikken.  

”Der er ingen tvivl om, at det også betyder noget for os i butikken, at vi hvert år kan være med til at hjælpe svagtseende i Ghana. Derfor håber vi også, at vores kunder vil tage godt imod initiativet, og hvis man nu alligevel ved, at man skal have nye briller, så kunne man jo vælge at kigge forbi på Synets Dag. Så får man både de nye briller og muligheden for at hjælpe,” siger Poul O. Kuhberg Synoptik.
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, Kunechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook