Synoptik sender briller til Ghana
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik sender briller til Ghana

Massevis af brugte danske briller landede i sidste uge i Ghana. Brillerne er indsamlet på tværs af samtlige af landets Synoptik butikker, og Synoptik har bidraget med 34774 briller. Igen i år har optikerkæden sendt rekordmange briller af sted til Afrika.
 

Det var en stolt Kundechef fra Synoptik, som for nylig kunne gøre regnskabet op i forhold til årets indsamling af brugte briller. Hvert år samler Synoptik brugte briller ind og sender dem til en klinik i Ghanas hovedstad Accra, hvor Synoptik, Dansk Blindesamfund og deres ghanesiske søsterorganisation driver en øjenklinik i fællesskab.
Synoptik sender briller til Ghana
Indsatsen betyder meget for mange svagtseende ghanesere, og hos Synoptik betyder det også mere arbejdsglæde i hverdagen, at medarbejderne kan være med til at støtte et godt formål gennem deres arbejde. 

”Vi er super glade for at kunne bidrage til indsamlingen, og vi synes, at det er en rigtig fornuftig måde at bruge danskernes brugte briller på. Derfor vil vi også gerne sige tak til alle dem, som har bidraget med gamle briller, for det er jo i virkeligheden takket være dem, at vi kan gøre denne ekstra indsats for svagtseende i den tredje verden,” siger Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik.

484 ekstra briller fra Synets Dag
I år er indsamlingen gået særligt godt i hele Synoptik, og kæden har igen sat rekord i antallet af indsamlede briller. Hos Synoptik   har man bidraget med 34.774 lokale briller, ligesom optikerkæden i forbindelse med den internationale fejring af Synets Dag lovede at lægge 484 nye par briller oven i indsamlingskassen. I sidste uge landede brillerne så hos den lokale synsklinik i Accra, hvor ghaneserne stod i kø for at modtage brillerne. 
Og selvom årets indsamling er slut, opfordrer Poul O. Kuhberg stadig kunderne til at komme med flere briller. 

”Vi fortsætter indsamlingen frem til næste år, så har man briller liggende, er det bare med at komme forbi med dem. Det eneste, man skal gøre, er, at tage dem med ned i butikken. Så giver vi alle brillerne et grundigt eftersyn. De briller som er af tilstrækkelig god kvalitet, kommer med til Ghana næste år,” fortæller Poul O. Kuhberg.

Det er 8. år i træk, at Synoptik samler brugte briller ind til befolkningen i Ghana.
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook