Synoptik stiller skarpt på lederuddannelse
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik stiller skarpt på lederudannelse

Synoptik investerer i Danmarks første lederuddannelse af butikschefer målrettet detailbranchen. Uddannelsen skal sikre kunderne en endnu bedre service og kundeoplevelse, når de køber briller og kontaktlinser i Synoptik.

Lederuddannelser er ikke længere forbeholdt topchefer i landets største virksomheder. Synoptik vil tilbyde en ny, omfattende toårig lederuddannelse til 100 butikschefer. Akademiuddannelsen i ”Retail Leadership” er den første af sin art i Danmark, skræddersyet til ledelse i butikker.
Synoptik stiller skarpt på lederuddannelse
Med kunderne for øje
På servicecentret i Herlev er HR direktør Tina Thomsen da heller ikke i tvivl om, at lederuddannelsen af de mange butikschefer er givet godt ud.

”Vi har en vision om at være den optikerkæde i Danmark, der anbefales af flest. Så selv om vores kundetilfredshedsmålinger viser en fremgang, skal vi konstant arbejde på at blive endnu bedre til at yde en personlig og høj faglig service. Og her er butikscheferne jo en helt afgørende faktor, da det er dem, der skal motivere og udvikle medarbejderne, som hver dag står ansigt til ansigt med kunderne,” siger Tina Thomsen.

Hun bakkes desuden op af Niels Åkerstrøm Andersen, professor på Copenhagen Business School. Selvom Synoptik-uddannelsen er helt ny, er professoren ikke i tvivl om, at lederuddannelse af fx butikschefer vil blive en nødvendighed for langt de fleste større virksomheder inden længe. Og måske særligt i detailhandlen, hvor de mange spredte butikker gør det svært at lede fra centralt hold.

”Kompleksiteten i de store organisationer skaber nogle klare behov for selvstændig ledelse. Du er simpelthen nødt til at forholde dig ledelsesmæssigt til hver enkelt forretning eller enhed. Du sælger til forskellige segmenter med forskellige handelsmetoder, og det håndteres bedst lokalt. Og det kræver, at medarbejderne er gearet til det,” forklarer Niels Åkerstrøm Andersen.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har næsten 5000 butikker i 41 lande.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook