Endnu flere priser til Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Endnu flere priser til Synoptik
Synoptik løb med hæderen, da priserne blev uddelt blandt årets nyudklækkede optometrister. Fire ud af fem prismodtagere arbejder til dagligt i Synoptik.

Årets bachelorer fra Erhvervsakademierne KEA i København og Dania i Randers har netop afsluttet deres uddannelse og kan nu kalde sig optometrister – i daglig tale optikere. Tre et halvt års uddannelse blev traditionen tro afsluttet med priser til årgangens dygtigste optometrister. Og også denne gang var Synoptik øverst på sejrsskamlen. Fire ud af fem prismodtagere repræsenterer nemlig optikerkæden i butikken hver eneste dag.

”Det er utroligt flot gået af alle fire. Som optikerkæde og arbejdsplads er det afgørende, at vi kan tiltrække de ”klogeste hoveder” for i dagligdagen at kunne tilbyde vores kunder en excellent kundeoplevelse. Derfor er vi også stolte af, at fire ud af de fem prismodtagere for årets afgangsprojekter arbejder hos os,” siger Tina Thomsen, HR-direktør i Synoptik.

Optikeren kan opdage øjensygdomme 
På KEA i København gik prisen for årets bedste projekt til Pernille Holm Ibsen, Andreas Christensen og Pontus Løth. Gennem en lang række synsundersøgelser undersøgte de tre nu færdiguddannede optometrister, om de kunne finde en sammenhæng mellem pupilstørrelsen og to sjældne øjenlidelser. Også på Dania i Randers var øjenlidelser i fokus. Her løb Mathias Krøier Elleby og Janni Brunsgaard med prisen for et projekt om alternative screeningsmetoder af øjenlidelsen aniseikoni.
Optiker pris til Synoptik
Og ifølge Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik, er det skarpe blik på øjenlidelser velvalgt – også for de mange daglige kunder i butikken.

”Der er tale om nogle meget sjældne, men også ganske ubehagelige sygdomme. Derfor vil det også betyde utrolig meget for den enkelte, hvis vi kan blive bedre i stand til at opdage, at der er noget i vejen, så den pågældende kan komme i behandling. Her føler jeg, at vi har et ansvar, som en af de største optikerkæder i Danmark,” siger Poul O. Kuhberg.

Netop ansvaret understreges af Synoptik-Fonden, der i mere end 20 år har støttet synsforskning og uddannelse med et årligt millionbeløb. Derudover har Synoptik som den eneste optikerkæde i Danmark sat særlige standarder for deres synsprøve, synstjek og kontaktlinsetjek, der betyder, at samtlige Synoptik butikker hvert år gennemgår omfattende kvalitetstjek og certificeres af uvildige auditører.

”Synoptik har været med fra starten siden brillens folkelige gennembrud for 80 år siden, og vi fortsætter med at bidrage til synsfeltet med ny viden og høj faglighed på alle parametre. Kunderne skal kunne stole på, at når du går ind i en Synoptik, får du den bedste service og rådgivning fra de fagligt allerdygtigste i branchen. Intet mindre,” siger Tina Thomsen.For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 5600 butikker i 43 lande. Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook