Klar til semifinalerne i Synoptik Cup presented by Hugo Boss
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Klar til semifinalerne i Synoptik Cup
I løbet af foråret og sommeren har spillere fra flere end 90 golfklubber landet over dystet i Synoptik Cup presented by Hugo Boss, som er Danmarks største turnering for breddegolf. Fra hver klub har fem spillere spillet sig et skridt nærmere vindertitlen. De har nemlig sikret sig en plads på klubbens Synoptik Cup hold.

Synoptik Cup er en kvalifikationsturnering, hvor spillerne dyster i fem handicapgrupper om en plads på klubbens Synoptik Cup hold. Ved landsdelsfinalerne, som spilles den 13.-14. september, skal klubholdene dyste mod 17 andre klubber om en plads i landsfinalen. I den endelige finale mødes de 10 bedste klubhold, to fra hver landsdelsfinale. Her skal de spille om Synoptik Cup-trofæet og en række spændende præmier.
Synoptik cup

Synoptik Cup er etableret i samarbejde mellem Synoptik og Dansk Golf Union, og det er sjette gang, turneringen afholdes.

”Synoptik Cup er unik i den forstand, at det er den eneste turnering, DGU afholder, hvor alle kan være med. Klubbernes interne turneringer afgør, hvem der går videre, og da cirka halvdelen af alle danske golfklubber er med, er det et sted mellem 80.000 og 90.000 spillere, som i løbet af sæsonen har dystet om en plads i landsdelsfinalerne,” forklarer Thomas Hartwich, turneringskonsulent ved Dansk Golf Union.

I Synoptik vil man gerne gøre sit til, at klubholdet har de bedste forudsætninger for at gå videre til landsfinalen. Derfor tilbyder butikschef Poul O. Kuhberg, at spillerne kan komme forbi butikken og få lavet en Udvidet Synsprøve, inden de skal dyste på greenen. Så de kan sikre sig, at deres syn er i topform.
 
Godt syn er påkrævet
Synoptik Cup er etableret af Synoptik-kæden i samarbejde med Dansk Golf Union, og hos Synoptik   er butikschef Poul O. Kuhberg glad for, at cuppen for sjette år lader golfspillere på alle niveauer dyste i en sport, hvor synet spiller en helt central rolle.

”Synet er vores vigtigste sans. Det gælder ikke mindst på golfbanen, hvor synet og koordinationen mellem øje og hånd har afgørende betydning for spillernes præstationer. Det er derfor helt oplagt, at Synoptik er med som sponsor, og jeg glæder mig over at Synoptik er en del af en spændende lokal sportsbegivenhed,” siger Poul O. Kuhberg.

Vigtigheden af et godt syn, hvis man vil udmærke sig på golfbanen, bekræftes af Maria Beadle, som er uddannet optometrist og gennem en årrække har samarbejdet med Damarks Golflandshold og flere af Danmarks bedste golfspillere.

”God afstandsbedømmelse og visuel udholdenhed er noget af det vigtigste, hvis man vil klare sig godt i golf. Man kan have nok så perfekt et slag, men det hjælper ikke meget, hvis man ikke kan se skarpt og bedømme afstanden til hullet. Derfor er et godt syn og samsyn helt centralt, hvis man som golfspiller skal udnytte sit potentiale fuldt ud,” forklarer Maria Beadle.

Landsfinalen i Synoptik Cup 2015 spilles den 4. oktober i Aarhus Golf Club, hvor Danmarks bedste golfklub kåres. Sidste år blev landsfinalen afholdt på Skovbo Golfklub ved Borup, hvor Rold Skov Golfklub tog titlen og trofæet med hjem.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, butikschef i Synoptik på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 5600 butikker i 43 lande. Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook