Mode og blå briller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Mode og blå briller hos Synoptik
Naturfarver og retrostil fylder forårshylderne i Synoptik. Fra starten af marts står butikkens uddannede brillestylister klar med gode råd til, hvordan du kombinerer forårets mange nye stel og solbriller med din personlige stil.
 
Foråret er på vej, og de lysere og længere dage trækker mange ud i det gode vejr for at lufte solbrillerne. Hvis du vil være med på denne sæsons brillemode, er der et par overordnede trends, du skal stile efter: print i naturens farver, fokus på enkelhed og retrodesign inspireret af 60’ernes og 90’ernes sporty og futuristiske stil. Det fremhæver trendekspert Sara Ingemann Holm-Nielsen.
Blå briller hos Synoptik

Blå briller
”Tendensen for dette forår er især nyfortolkninger af mere klassiske og retroinspirerede briller. Det nye ligger i materialerne og formen, hvor vi ser de helt traditionelle modeller få inspiration fra naturen i print og mønstre og i farver som pasteller og stærke blå toner,” siger Sara Ingemann Holm-Nielsen.

Ifølge trendeksperten hænger brillemoden meget sammen med de generelle skift i modebilledet, og på den måde er de helt store tendenser også afspejlet i forårets brillemode: 

”Brillen har altid været en identitetsmarkør, og derfor er det naturligt, at sæsonens brillekollektioner er en forlængelse af de modetrends, som vi ser generelt. Her ser vi blandt andet et gennemgående fokus på natur, blomster og denne her urban living-bølge – men også de mere modige og abstrakte universer vinder frem. Det kan man også se elementer af i brillemoden,” forklarer Sara Ingemann Holm-Nielsen. 

Forårsfornemmelser i Synoptik
”Hos Synoptik er butikkens uddannede brillestylister klar til at guide kunderne frem til de briller eller solbriller, som både er et moderigtigt valg og passer til kundens ansigtsform, frisure, farver og personlige stil,” forklarer kundechef Poul O. Kuhberg og fortsætter:

”Vi har allerede fået mange af de nye forårsmodeller hjem fra blandt andre Tommy Hilfiger, Marc by Marc Jacobs og Prego by Karen Simonsen, og vi er selvfølgelig klar med råd og vejledning, så vi sikrer, at kunden får det rigtige par med hjem,” forsikrer Poul O. Kuhberg.

I Brilleguiden på Synoptik.dk kan man se et bredt udvalg af de mange forskellige stel, som Synoptik har på hylderne.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har næsten 5000 butikker i 41 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook