Synoptik Cup 2015 - breddegolf turnering | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik skyder årets Synoptik Cup i gang
Golfspillere fra ikke mindre end 90 danske klubber er klar til at tage hul på sæsonen, når Synoptik Cup i denne uge skydes i gang. Synoptik i samarbejde med Boss er hovedsponsor for turneringen sammen med de 102 danske Synoptik butikker.

’Synoptik Cup presented by Boss’ er Danmarks største turnering for breddegolf. Det er sjette gang, at cuppen afholdes, og i år har ikke mindre en 90 klubber tilmeldt sig turneringen.
Synoptik Cup
Synoptik Cup er etableret i samarbejde mellem Synoptik og Dansk Golf Union, og hos Synoptik er kundechef Poul O. Kuhberg glad for, at cuppen igen i år lader golfspillere på alle niveauer dyste i en sport, hvor synet er en vigtig faktor.

”Synet er vores vigtigste sans, og lige præcis i golf har synet og koordinationen mellem øje og hånd afgørende betydning for spillernes præstationer. De spillere, som er bedst til at se og læse banen, bruger færrest slag, men det forudsætter selvsagt, at man kan se bolden, koordinere og bedømme afstande optimalt,” siger Poul O. Kuhberg, Synoptik.

Synoptik Cup er for alle
Synoptik Cup er en turnering for helt almindelige golfspillere: Turneringen er åben for alle spillere over 18 år med et handicap på max. 42. Det giver en helt særlig dynamik, og muligheden for at repræsentere sin klub på et turneringshold giver en ekstra dimension til klubbernes interne turneringer. 

”Synoptik Cup er meget populær, fordi det er en turnering, hvor alle er velkomne uanset niveau. Det er sjette år, vi afholder turneringen, og i mange klubber er turneringen en fast del af sæsonen år efter år,” fortæller turneringskonsulent Nick Hüttel fra Dansk Golf Union.

Synoptik Cup spilles som en kvalifikationsturnering, hvor alle tilmeldte klubbers medlemmer kan spille sig til en placering på klubbens rangliste og dermed kvalificere sig til klubbens turneringshold.

Når sæsonen er slut, dyster turneringsholdet mod de andre klubhold i en landsdelsfinale. De to bedste klubhold fra hver af de fem landsdelsfinaler kvalificerer sig til landsfinalen med deltagelse af de ti bedste golfklubber i Danmark. Landsfinalen afholdes i oktober 2015, hvor Danmarks bedste Synoptik Cup golfklub kåres. Sidste års vinder var Rold Skov Golfklub.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 6000 butikker i 43 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook