Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Nyhed! RED DOT prisbelønnet, italiensk brilledesign nu hos Synoptik

Hos Synoptik blander italienske designvinde sig med det våde vintervejr. Sæsonens nyheder fra det italienske brillemærke, Enzzo, som forhandles eksklusivt hos Synoptik, er nemlig netop landet på hylderne i butikkerne.

Med et klassisk formsprog, et unikt materialevalg og en forarbejdning, som appellerer til selv den mest kræsne brillebruger rammer brillebrandet Enzzo lige ned i den minimalistiske, skandinaviske stil. Brillerne er blevet til i hænderne på Enzzos erfarne brillehåndværkere, og hvert brillestel har over 60 timers håndarbejde bag sig. Resultatet er en smuk og alsidig brillekollektion, hvor hvert stel har sit helt unikke, karakterfulde og upolerede look.

”Enzzo byder denne sæson på en kollektion af enkle og alsidige briller med et prisbelønnet design og et anderledes materialevalg, som giver hver af de nye modeller deres helt eget look. Det er en elegant serie med moderigtige kvalitetsbriller til en fantastisk pris,” fortæller kundechef Poul Kuhberg.

Sten, træ og letvægtsmetaller
I serien Stone Alchemy får naturen frit slag med en kontrastfyldt kombination af rå sten og ubehandlet træ. Den øverste halvdel af brillen er udført i sten, mens nederste del er udskåret i træ. Stellets skelet er lavet af kulfiber, som gør brillen både let og holdbar.I serien Rock Aluminium er designet mere enkelt. Her er stellet udført i aluminium og magnesium, som er lige stå stærkt som stål – men vejer halvt så meget. Brillerne i denne serie har en rå og struktureret overflade, der giver brillen karakter.Begge Enzzo-serier er i år prisbelønnet med hædrende omtale i kategorien Fashion, Lifestyle and Accessories af juryen bag den anerkendte Red Dot designpris.

Enzzo fås eksklusivt hos Synoptik, og stellene koster 1.998 kr. uanset model. De moderigtige brillenyheder er netop landet på hylderne hos Synoptik.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har mere end 6000 butikker i 44 lande.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook