Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Sæsonens solbrillenyheder er landet hos Synoptik

Det spæde forår er højsæson for solbrilleshopping. Det er nu, alle de nye modeller lander, og hos Synoptik bugner hylderne af spændende nyheder. Kendetegnet for sæsonens solbriller er stærke farver og modige designs, der kombinerer udødelige klassikere med helt nye tendenser.

 

Solbriller og solcreme er den vigtigste beskyttelse mod solens skarpe stråler, men solbrillen er mere end det. Som en central del af sommerlooket, er den rigtige solbrille med til at understreje sin ejermands personlige stil. Derfor er det også vigtig at vælge den rette model. Hos Synoptik har brillestylister helt styr på sæsonens trends og guider her til de mest markante tendenser i brille- og solbrillemoden anno 2017.

Transparent trend
En af sæsonens store trends er briller med transparent stel. På én gang trendy og diskret og spået til at blive denne sommers helt store must have. 2017-kollektionen byder både på stel i gennemsigtigt acetat og stel, hvor acetaten har fået en sart farvenuance eller indlejrede elementer i brillestangen, hvilket giver en fin effekt.

 

Solbrille fra Michael Kors til 1.498 kr.

 

Markant vintage
En anden af sæsonens store solbrilletrends henter inspiration fra fortiden og bringer minder fra brillemode i de seneste otte årtier. Synoptiks 2017-sortiment er således fuld af smukke vintage-modeller og ikoniske faconer som den klassiske Clubmaster-brille, 50’er inspirerede Cat Eyes og de helt runde John Lennon-inspirerede stel med spejlglas. Ray Ban er et af de brands, som formår at finde balancen mellem det klassiske og det moderne.

 

Solbrille fra Ray Ban til 1.298 kr.

 

Festlige farvefristelser
Væk med pastellerne, og ind med de mættede farver! I denne sæson må der gerne være fuld knald på farverne - også i øjenhøjde. Derfor er hele farvespektret repræsenteret på hylderne hos Synoptik, hvor især de pink og røde nuancer fået en fremtrædende rolle. Så kys sommersæsonen varmt velkommen – det bliver både festligt og farverigt!

 

Solbrille fra Marc Jacobs til 1.998 kr.

 

Atletisk elegance
Sæsonens mest behagelige trend er både cool og casual! Tøj fra sportens verden er nemlig blevet acceptabelt hverdagstøj – også på arbejdet. Det ses også i sæsonens solbrillenyheder, hvor farverige solbrilleglas, pangfarvede stel og sporty materialer giver et cool, atletisk look.

 

Solbrille fra Michael Kors til 1.198 kr.

 

Kom ind til Synoptik og få hjælp til at finde lige præcis den solbrille, som kan være din praktiske og trendy følgesvend denne sommer.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36737630

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har mere end 6500 butikker i 40 lande.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook