Særligt i Synoptik | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Særligt i Synoptik

I Synoptik arbejder vi for én ting: Tilfredse kunder. Det gør os særlige på en lang række punkter.

Vi er særlige, fordi vi er de eneste i landet, der laver certificerede synsprøver. Vi er særlige, fordi vi forhandler kvalitetsbriller og kontaktlinser til lave priser – altid. Vi er særlige, fordi vi tilbyder gratis hjælp og rådgivning – fx fra vores brillestylister der er uddannede i valg af stel eller med et synstjek uden tidsbestilling. Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov. 

Nedenfor er en liste over ting som er helt særlige i Synoptik – klik og læs mere...
Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov
Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Som den eneste optikerkæde kan vi tilbyde vores kunder en synsprøve og et kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard. Den udføres af vores autoriserede optikere, der gennem 21 målinger undersøger dit syn, hvordan dine øjne arbejder sammen, evnen til at opfatte 3D og om du har eventuelle bygningsfejl. Den Certificerede Synsprøve koster 148,-, og er din garanti for et komplet billede af din synsfunktion, så du oplever en synlig forskel. Læs mere om Certificeret Synsprøve eller Bestil tid.


Synstjek uden tidsbestilling

I Synoptik kan du altid få lavet et uforpligtende Synstjek. Ved et synstjek får du hurtigt svar på om dine øjne ser, som de skal – eller om du bør få en Certificeret Synsprøve. Et synstjek tager kun 5 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Specialfremstillede øjenproteser i tysk kvalitet

Synoptik har et unikt samarbejde med det tyske øjenprotesefirma Künstliche Augen Hellbach, der er anerkendt over hele verden for deres specialfremstillede øjenproteser.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook