Særligt i Synoptik | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Særligt i Synoptik

I Synoptik arbejder vi for én ting: Tilfredse kunder. Det gør os særlige på en lang række punkter.

Vi er særlige, fordi vi er de eneste i landet, der laver Den Udvidet Synsprøver. Vi er særlige, fordi vi forhandler kvalitetsbriller og kontaktlinser til lave priser – altid. Vi er særlige, fordi vi tilbyder gratis hjælp og rådgivning – fx fra vores brillestylister der er uddannede i valg af stel eller med et synstjek uden tidsbestilling. Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov. 

Nedenfor er en liste over ting som er helt særlige i Synoptik – klik og læs mere...
Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov
Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Som den eneste optikerkæde i Danmark, tilbyder vi en synsprøve certificeret af Dansk Standard. Vores optikere måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen og om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Den Udvidet Synsprøve koster 298 kr. Læs mere om vores Udvidet Synsprøve eller Bestil tid.


Synstjek uden tidsbestilling

I Synoptik kan du altid få lavet et uforpligtende Synstjek. Ved et synstjek får du hurtigt svar på om dine øjne ser, som de skal – eller om du bør få en Udvidet Synsprøve. Et synstjek tager kun 5 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Specialfremstillede øjenproteser i tysk kvalitet

Synoptik har et unikt samarbejde med det tyske øjenprotesefirma Künstliche Augen Hellbach, der er anerkendt over hele verden for deres specialfremstillede øjenproteser.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook