Specialfremstillede øjenproteser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Specialfremstillede øjenproteser i tysk kvalitet

Som eneste optiker i Danmark kan Synoptik præsentere den tyske øjenkunstner
Det anerkendte tyske protesefirma Künstliche Augen Hellbach har siden 1921 specialiseret sig i at lave skræddersyede øjenproteser til mennesker, der har et sådant behov. Firmaets øjenkunstner er så efterspurgt, at han ofte besøger optikere i udlandet for at tilbyde sin ekspertise. Øjenkunstneren arbejder kun med glasproteser i modsætning til standard akrylproteser, som ikke giver et lige så levende udtryk, og han har over 200 forarbejdede proteser i forskellige irisfarver med, når han drager udenlands.
Øjenproteser fra Künstliche Augen
Individuelle øjne
Ud over irisfarven er der hos mennesker stor individuel forskel på størrelsen af pupillen og selve øjet. Derfor vurderer øjenkunstneren grundigt protesebrugerens øje for at finde frem til den protese, der passer bedst til vedkommende. Øjenkunstneren glaspuster derefter protesen, så den bliver skræddersyet i øje- og pupilstørrelse til den enkelte protesebruger, hvilket giver en levende protese, der ligner øjet på en prik.
Næste besøg? Ring på 33 15 05 38
Andreas Hellbach fra Künstliche Augen Hellbach besøger Synoptik på Købmagergade to gange om året. Ring på tlf. 33 15 05 38 og hør, hvornår du næste gang har mulighed for at få en øjenprotese i den bedste kvalitet på markedet.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook