Synoptik har de helt rigtige briller til spillet på golfbanen
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptik støtter golfsporten

Et skarpt syn er afgørende i mange sammenhænge – ikke mindst på golfbanen, hvor det kan være forskellen på et sænket og et kikset put.

I Synoptik hjælper vi ikke bare dig til et skarpt syn, så du kan læse green og følge bolden helt ud på fairway, vi hjælper også golfsporten i Danmark.

Vi kårer Danmarks bedste klubhold sammen med BOSS
Synoptik har haft et mangeårigt samarbejde med Dansk Golf Union (DGU) om at gøre en synlig forskel ude på banen. I 2014 afholdt vi sammen med DGU og brillemærket Boss holdturneringen Synoptik Cup - Co-sponsored by BOSS, der kårer Danmarks bedste klubhold. Turneringen er for golfspillere på alle niveauer og havde i 2014 deltagelse af 90 klubber.

Rold Skov Golfklub løftede pokalen i årets Synoptik Cup i samarbejde med BOSS
Rold Skov Golfklub slog de bedste sving og kunne stolt løfte pokalen foran Skærbæk Mølle Golfklub på 2. pladsen i årets finale i Synoptik Cup afholdt i samarbejde med BOSS. Da den sidste bold trillede i hul, havde i alt 90 forskellige golfklubber fra hele landet dystet om titlen i turneringen.
Med 165 point kunne Lasse Fristrup Bach, Marie-Louise Maarup, Steen Christensen, Allan Laursen og Malene Guldberg indtage podiet og vindertitlen i weekendens finaler i Synoptik Cup afholdt i samarbejde med BOSS. Med lange drives og sikre indspil kunne de fem sikkert sænke det sidste put seks point foran Skærbæk Mølle Golfklub på 2. pladsen og 16 point foran Holdbæk Golfklub på 3. pladsen.

Se en video om Synoptik Golf Cup afholdt i samarbejde med BOSS herunder.
Vinderne af Synoptik Cup


Læs mere om turneringen

Lav hole in one – og få en solbrille
Laver du hole in one ved en turnering i forbindelse med Synoptik Cup - Co-sponsored by BOSS, modtager du et gavekort på en BOSS solbrille. Du skal bare sende oplysninger om dit navn, banen og på hvilket hul til: Poul O. Kuhberg.
Synoptik støtter golfsporten


Skarpe golfere med en hole in one i 2015

Morten Frandsen  Trelleborg Golfklub Slagelse               Hul 5 
Erling Buhl  Værløse Golfklub               Hul 15
Jacob Hallenberg Mollerup Golf Club        Hul 13
Kirsten Møller Haderslev Golfklub      Hul 11
Lars Broholm Sct. Knuds Golfklub      Hul 13
Marianne Ballard       Golfklubben Storstrømmen        Hul 6
     

 Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook