Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vind et par Ray-ban Blaze til en værdi af 1.298 kr.


Ray-Bans ikoniske Clubmaster og klassiske Round kommer nu i et modigt og dristigt design som eksklusivt forhandles i Synoptik. Derfor giver vi dig chancen for at vinde et par Ray-Ban Blaze solbriller, så du er klar når solen skinner. Besvar spørgsmålet og deltag i konkurrencen inden d. 30 august. Vi udlodder i alt 2xRay-Ban Blaze Clubmaster og 2xRay-Ban Blaze Round.Hvilke to Ray-Ban modeller forhandles
eksklusivt hos Synoptik?
Ved at deltage accepterer du samtidig at Synoptik må kontakte dig med information fra Synoptik om synet, tilbud, events, konkurrencer, briller, solbriller og kontaktlinser via sociale medier, telefon, sms og e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig fremtidige informationer pr. e-mail.
Se vores persondatapolitik.


Konkurrence betingelser


Præmie:
Præmien består af et gavekort til én Ray-Ban Blaze solbrille til en værdi af kr. 1.298. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmier skal indberettes til SKAT, da de indkomstbeskattes.

Tidsforløb:
Konkurrencen løber til og med d. 30. aug. 2018

Vinder:
De 4 vinderne findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter konkurrenceafslutningen d. 30. aug. 2018. Vinderne får direkte besked via mobil samt offentliggøres på www.synoptik.dk/rayban-blaze.

Ray-ban Solbriller
-Et stærkt stilikon


De første solbriller fra Ray-Ban blev lanceret i 1937. De var specielt henvendt til amerikanske piloter, og er blot en af mange legendariske solbrille-modeller fra Ray-Ban, der siden da har præget modebilledet.

Ray-Ban solbriller er forblevet en stilsikker klassiker, som hele tiden fornyer sig selv med nye og modige designs af deres ikoniske modeller som, udover Aviator formen, også tæller de runde og Clubmaster-solbrillen, der nu igen får nyt liv med Blaze kollektionen.

Find dine nye Ray-ban solbriller her


I Synoptik er vi specialister i Ray-Ban solbriller, og vi har byens største udvalg. Se Ray-Ban Blaze, som du kun finder i Synoptik og alle de andre solbriller fra det ikoniske mærke lige her.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook