Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Kate Spade

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Kate Spade – solbriller med feminin charme

Kate Spade er for dig, der er på udkig efter et charmerende, feminint udtryk. For dig, der vil udtrykke det igennem solbriller med designs, som er sjove og livlige med unikke features.

Solbrillerne har alle en stærk personlighed, og der er gennem hele kollektionen leget med farver og faconer, som til sammen skaber en fantasifuld og moderigtig kollektion, der bygger bro mellem det klassiske og ekstravagante, modige udtryk.

Kate Spade startede i 1993 som en håndtaskevirksomhed, men er siden da vokset og er nu et globalt livstilsbrand, der som brand bliver inspireret af interessante kvinder førende inden for global mode.

Trods udvidelsen af firmaet har Kate Spade formået at bibeholde sin fantasifulde, drømme-stort og alt-er-muligt-mentalitet, der karakteriserer det amerikanske designermærke med rødder i en by, som er kendt for at have fingeren på pulsen: New York. Kate Spade vil inspirere kvinder til at være interessante individer i sig selv – i særdeleshed inden for solbrillemode.

 

Prøv Kate Spade-solbriller hos Synoptik

Køb online her på Synoptik.dk med fri fragt – eller prøv Kate Spade-solbriller i din nærmeste Synoptik-butik, hvor du også kan bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i solbrillerne og vil sikre dig, at du får den rette styrke.

BESTIL TID