Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller

350 Resultater
Relevans

Singles Day – forkæl dig selv med skarpe Singles Day tilbud

Den 11. november står i singlernes tegn. Det er Singles Day, og Synoptik markerer dagen med fantastisk skarpe Singles Day tilbud til dig, der vil forkæle dig selv. På Singles Day kan du spare hele 30% på alle kvalitetssolbriller fra alle de kendte designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Hugo Boss, Michael Kors, Polaroid, Emporio Armani, Oakley, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Emporio Armani, Unofficial og mange, mange flere, som du finder en oversigt over her på siden.

Vores solbriller med stor rabat til Singles Day er ikke kun fra kendte designermærker. De kan ikke kun hjælpe dig med at stå skarpt. De yder alle 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed. I hvert fald hvis de ikke er optimalt beskyttede. Netop det bliver de med solbriller fra vores omfattende udvalg. Til Singles Day altså med stor rabat.

Find moderigtige solbriller med stor rabat til Singles Day

I vores store udvalg af alle de kendte solbrillemærker til Singles Day er du ikke kun garanteret optimal øjenbeskyttelse. Du er også garanteret et moderigtigt udtryk. Alle solbriller er afstemt med modens nyeste trends og tendenser for at give dig de bedste forudsætninger for at stå skarpt i solen.

Uanset hvilke solbriller du ønsker til Singles Day, kan du finde dem på synoptik.dk til Singles' Day. Du finder alle de populære stelformer. Lige fra runde solbriller til pilotsolbriller og cat-eye-solbriller. Og køber du med vores Singles Day tilbud, kan du altså også spare hele 30% på de solbrilleformer, der lige nu gennemsyrer hele modebilledet. Ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Køb dine nye solbriller til Singles Day online

Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af designersolbriller med hele 30% rabat til Singles Day på synoptik.dk, og oplev få store fordele ved at købe online. Du kan nyde fri fragt ved køb over 499 kr. og altid fri retur, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb af solbriller til Singles Day.

Du kan også prøve dine solbriller online med vores Virtual-Try-On-funktion. Klik blot på det lille ikon med solbriller på de enkelte produkter, og få et indtryk af, hvordan dine solbriller med hele 30% rabat til Singles Day passer til dig og din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.