Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

MessyWeekend solbriller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

MessyWeekend solbriller – dansk kvalitet og luksus

MessyWeekend er et dansk designermærke, der på overlegen vis forener det moderne menneskes værdier og ønsker for solbriller. MessyWeekend solbriller er designet med en gennemgående sans for skandinavisk minimalisme og ungdommeligt design. De henter inspiration i skatermiljøet og gør ikke blot stilen tilgængelig og egnet for alle. Selv for dig, der ikke ræser rundt på ramperne i parken.

MessyWeekend forstår, at solbrillebrugere er blevet mere og mere stil- og kvalitetsbevidste. At de er bedre informerede og ønsker solbriller, der matcher sæsonens nyeste trends og tendenser. Netop det karakteriserer de MessyWeekend solbriller, der med raketfart har fundet vej til utallige butikker landet over.

MessyWeekend solbriller giver tilbage til jorden

Modeinteresserede elsker ikke kun MessyWeekend solbriller til mænd og damer på grund af deres kvalitet og stilrene designs. Med et par MessyWeekend solbriller er du med til at gøre en forskel for jorden og den grønne omstilling. For hvert par solgte MessyWeekend solbriller støtter det danske mærke NGO’er, som arbejder for at rense havene verden over. MessyWeekend er nemlig drevet af engagement og vilje. Af at gøre en forskel. Både for solbrillebrugeres udseende og klimaet, som kræver forandring.

Med et par MessyWeekend solbriller til mænd og damer er du garanteret et par solbriller, der altid har fingeren på pulsen. Og du er garanteret, at dine solbriller indgår i en cyklus, der giver tilbage til den verden, vi alle har så kært.

Prøv MessyWeekend solbriller i Synoptik

Er det tid til et skarpere udseende og optimal øjenbeskyttelse, når solen forkæler dig? Find et stort udvalg af MessyWeekend solbriller i din lokale Synoptik eller her på Synoptik.dk. Bruger du briller til daglig og vil se lige så skarpt, når solen skinner, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og gøre deres bedste for, at du får alle dit livs små øjeblikke med i solen.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få MessyWeekend solbriller med i et abonnement

I Synoptik kan du også få MessyWeekend solbriller med i et All-Inclusive™ Abonnement. I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et abonnement med briller, solbriller og kontaktlinser med udgangspunkt i netop dig, dit syn og dine behov.

Læs meget mere om et All-Inclusive™ Abonnement lige her, hvor du udover et skarpere syn også får et væld af fantastiske fordele.

Vi ta’r dit syn alvorligt.