Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

MessyWeekend solbriller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

MessyWeekend solbriller – dansk kvalitet og luksus

MessyWeekend er et dansk designermærke, der på overlegen vis forener det moderne menneskes værdier og ønsker for solbriller. MessyWeekend solbriller er designet med en gennemgående sans for skandinavisk minimalisme og ungdommeligt design. Solbriller fra MessyWeekend henter inspiration i skatermiljøet, men formår stadig at gøre stilen tilgængelig og egnet for alle. Selv for dig, der ikke ræser rundt på ramperne i parken.

Skaberne af MessyWeekend forstår, at solbrillebrugere er blevet mere stil- og kvalitetsbevidste end før. At de er bedre informerede og ønsker solbriller, der både matcher solbrillemodens nyeste tendenser, men også stemmer overens med personlige værdier. Netop det karakteriserer de MessyWeekend solbriller, der med raketfart har fundet vej til utallige butikker landet over.

MessyWeekend er et solbrillebrand, der i særdeleshed henvender sig til urbane unge, der har meninger og holdninger til deres udtryk. Det betyder, at solbriller fra MessyWeekend taler ind i aktualiteten omkring moden og bæredygtighed. Samtidig er MessyWeekend solbriller til dig, der vil beskytte dine øjne optimalt. Alle MessyWeekend solbriller yder 100% UV-beskyttelse, som giver dig tryghed i solens UV-stråler, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

MessyWeekend solbriller giver tilbage til jorden

Modeinteresserede elsker ikke kun MessyWeekend solbriller til mænd og damer på grund af deres kvalitet og stilrene designs. Med et par MessyWeekend solbriller er du med til at gøre en forskel for jorden og den grønne omstilling. For hvert par solgte MessyWeekend solbriller støtter det danske mærke NGO’er, som arbejder for at rense havene verden over. MessyWeekend er nemlig drevet af engagement og vilje til positive forandringer for mennesket og kloden.

Med et par MessyWeekend solbriller til mænd og damer er du garanteret et par solbriller, der altid har fingeren på pulsen. Og du er garanteret, at dine solbriller indgår i en bæredygtig cyklus, der giver tilbage til den verden, vi alle har så kær.

Prøv MessyWeekend solbriller i Synoptik

Er det tid til et skarpere udseende og optimal øjenbeskyttelse, når solen forkæler dig? Find et stort udvalg af MessyWeekend solbriller i din lokale Synoptik eller her på synoptik.dk, og gå solen i møde med stil.

Bruger du briller til daglig og vil se lige så skarpt, når solen skinner, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du kan opleve en synlig forskel med MessyWeekend solbriller med styrke. Bestil blot tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få kortlagt din præcise synsstyrke til MessyWeekend solbriller med styrke. Hverken nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn er en hindring for dine muligheder for at få MessyWeekend solbriller med styrke.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få MessyWeekend solbriller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du også få MessyWeekend solbriller med styrke med i et All-Inclusive™ Abonnement. I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et abonnement med brillersolbriller med styrke og kontaktlinser med udgangspunkt i netop dig, dit syn og dine behov.

Læs meget mere om et All-Inclusive™ Abonnement lige her, hvor du udover et skarpere syn også får et væld af fantastiske fordele. Bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere…

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.