Brug koden SOL30 i kurven

-

og SPAR 30 % på solbriller t.o.m. 01.11.20. Gælder kun online.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Ray-Ban solbriller

76 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban – et legendarisk stilikon

For mange er Ray-Ban et synonym med stilede solbriller. Af naturlige grunde. Ray-Ban har siden 1930’erne leveret stilede solbriller på samlebånd. Den første model, som for alvor satte Ray-Ban på verdenskortet og blev en regulær bestseller, var Aviator-brillen, der den dag i dag fortsætter med at pryde gadebilledet, hvor end du befinder dig. Modellen blev oprindeligt anvendt af piloter, der havde brug for fuldt og klart udsyn, når de fløj. De første par blev produceret i plastik, men allerede tre år senere blev stellet produceret i metal og patenteret som ’Ray-Ban Aviator’. Sideløbende udviklede Ray-Ban antirefleks-solbrilleglas.

Navnet ”Ray-Ban” siger også meget om mærket, der i dag automatisk er med i overvejelserne, når modebevidste mennesker skal finde solbriller til at beskytte sine øjne imod solens UV-stråler: Ray betyder ’stråle’, og Ban betyder ’forbud’.

Der er sket meget siden 1930’erne. Allerede fra 1950’erne blev Ray-Ban et modedefinerende mærke og producerede solbriller, der blev brugt i mange film og på albumcovers. Her var især Ray-Ban Wayfarer-modellen særdeles toneangivende. Wayfarer blev blandt andet anvendt af koryfæer som John Lennon og Bob Marley i 1950’erne og 1960’erne – noget, der stadig gør Wayfarer-modellen til noget helt særligt og efterspurgt.

Ray-Bans popularitet er ikke til at tage fejl af. Ray-Ban er en stilsikker, anerkendt klassiker, der ud over ’Aviator’ og ’Wayfarer’ også leverer ikoniske runde solbriller og Clubmaster-solbriller.

Ray-Ban solbrille - Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer solbrillen er endnu én af de ikoniske modeller fra Ray-Ban. I modsætning til de andre solbriller fra Ray-Ban dalede dens popularitet i 1970’erne, og den blev først rigtigt populær igen blandt den brede befolkning i 1980’erne, efter den blev vist og eksponeret i nogle af tidens største serier og film.

Ray-Ban solbrille - Aviator

Aviator-solbrillen fra Ray-Ban er blevet ikonisk og udødeliggjort af mange årsager. Det er Ray-Bans første brillemodel, der blev skabt i 1937, og den er stort set ikke blevet ændret i designet siden. Ray-Ban Aviator blev oprindeligt udviklet til de amerikanske jægerpiloter, og modellen fik sit kommercielle gennembrud i 80’er-klassikeren Top Gun, hvor Tom Cruise bar Ray-Ban Aviator-solbrillen.

Ray-Ban solbrille – Erika

Denne populære solbrille fra Ray-Ban er en moderne klassiker, der markerer sig med et design, som bedst kan beskrives som moderne retro/vintage. Erika modellen fra Ray-Ban er kendetegnet ved at have et oversize look i glassene, mens brillestængerne er tynde. Dette giver et cool look kombineret med en vintage-vibe.

Ray-Ban solbrille – Clubmaster

Ray-Bans Clubmaster solbrille er dybt inspireret af 1950’ernes brillemode. Her var der fokus på det markerede brillestel og de tynde brillestænger af metal. Ray-Ban Clubmaster har et tidløst og vintage look, der passer til ham eller hende, der dyrker det retro og intellektuelle look.

Ray-Ban solbrille – Round

Ray-Ban Round-solbriller er én af de letteste modeller i Ray-Ban-familien. Solbrillerne er designet efter 1960’ernes runde og tynde brillemode. Den runde brillemodel bliver oftest koblet sammen med stilikoner som John Lennon. Den runde solbrille fra Ray-Ban er god til dig, der dyrker hippielooket fra 60’erne og 70’erne.

Ray-Ban solbriller passer til alle

De populære solbriller fra Ray-Ban er gengangere i modebilledet år efter år. Ray-Ban er et af de solbrillebrands, der formår at skabe klassikere for både mænd og kvinder. Flere af deres solbrillemodeller kan bæres af både mænd og kvinder.

Ray-Ban unisex solbriller

Flere af Ray-Bans solbriller kan bruges af både mænd og kvinder og er per definition altså unisex. Af de mest populære modeller kan der nævnes: Aviator, Wayfarer og Clubmaster. Fordelen ved disse solbrillemodeller er, at de kommer i flere variationer. Det betyder, at modellerne appellerer til både mænd og kvinder.

Ray-Ban solbriller til kvinder

Ray-Ban er i det popkulturelle billede oftest blevet båret af mænd, men det betyder ikke, at der ikke er mange flotte solbriller til damer fra Ray-Ban. Du har altid mulighed for at tilpasse dine solbriller, så de passer til dig og din stil. Hvis du synes, Aviator-solbrillen er for maskulin til dig, så vil Ray-Ban-solbrillen Erika passe perfekt til dig, der godt kan lide vintage looket fra 1970’erne.

Ray-Ban solbriller til herrer

I Ray-Ban solbrille-universet er der mange ikoniske solbriller, der blev udviklet til et maskulint udtryk. Du vil altså ikke gå galt i byen, hvis du køber et par herre solbriller fra Ray-Ban i modellerne: Aviator, Wayfarer eller Clubmaster. Når du vælger en klassisk solbrille-model fra Ray-Ban, kan du have den i mange år og stadig beholde det tidløse og klassiske look.

Prøv et par Ray-Ban-solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik-butik, hvis du vil prøve et par Ray-Ban-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.
Har du behov for styrke i dine solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID