Solbrille mærker hos Synoptik | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

SOLBRILLER: FULDEND DIT LOOK

Lær dine yndlingsmærker nærmere at kende eller opdag nye: Her kan du blive klogere på designere, materialer og udtryk, samt hvilken type, mærket er tiltænkt.

SOLBRILLER: FULDEND DIT LOOK

Lær dine yndlingsmærker nærmere at kende eller opdag nye: Her kan du blive klogere på designere, materialer og udtryk, samt hvilken type, mærket er tiltænkt.

FÅ STILFULD BESKYTTELSE

Solbriller beskytter dine øjne og er en vigtig accessory til at understrege din personlige fremtoning og supplere din garderobe. Hos Synoptik har vi altid et bredt og opdateret udvalg af spændende solbriller fra alle de store modehuse, så du kan passe på synet med stil.

Gå på opdagelse i vores samlede udvalg her, hvor du nemt kan sortere efter, hvad der er vigtigt for dig fx pris, stil, mærke og materiale.

BRUG KUN SOLBRILLER MED 100% UV-BESKYTTELSE

Solen er skøn, men den indeholder også usynlige UV-stråler, som kan skade dine øjne. Alle Synoptiks solbriller giver dig 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan nyde det dejlige vejr, når det endelig er her.
Bliv klogere på UV herSOLBRILLER MED STYRKE - SE SKARPT I SOLEN

Solbriller med styrke sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – i hverdagen såvel som på ferien. De er lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.
Derfor skal du vælge solbriller med styrke Solbriller er uundværlige året rundt,
så gå aldrig ud ad døren uden.
Kom og prøv dig frem
Kig ind og prøv de mange spændende solbriller i butikken. Får du brug for hjælp, står vores uddannede brillestylister klar til at vejlede dig.


Brug for styrke i solbrillerne?
Bestil tid til en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek, som kun tilbydes af Synoptik. Så er du sikker på at få den helt rigtige styrke i dine nye solbriller.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook