Solbrillemærker hos Synoptik | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Solbriller fra Ray-Ban, Oakley, Gucci og mange flere

Solbriller til damer, solbriller til mænd og solbriller med styrke. Se nærmere på vores lækre solbriller fra de bedste mærker, og understreg din personlige stil med de nyeste materialer, former og udtryk.

Stort udvalg af solbriller

Solbriller beskytter dine øjne og understreger din personlige stil. Gå på opdagelse i vores samlede udvalg her, hvor du nemt kan sortere efter, hvad der er vigtigt for dig – for eksempel pris, stil, mærke og materiale.

BRUG KUN SOLBRILLER MED 100% UV-BESKYTTELSE

Solen er skøn, men den indeholder også usynlige UV-stråler, som kan skade dine øjne. Alle Synoptiks solbriller giver dig 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan nyde det dejlige vejr, når det endelig er her.
Bliv klogere på UV herSOLBRILLER MED STYRKE - SE SKARPT I SOLEN

Solbriller med styrke sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – i hverdagen såvel som på ferien. De er lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.
Derfor skal du vælge solbriller med styrke Solbriller er uundværlige året rundt,
så gå aldrig ud ad døren uden.
Kom og prøv dig frem
Kig ind og prøv de mange spændende solbriller i butikken. Får du brug for hjælp, står vores uddannede brillestylister klar til at vejlede dig.


Brug for styrke i solbrillerne?
Bestil tid til en Udvidet Synsprøve, som kun tilbydes af Synoptik. Så er du sikker på at få den helt rigtige styrke i dine nye solbriller.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook