Burberry-solbriller til mand og dame. Stort udvalg - kun hos Synoptik!
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Burberry-solbriller – britisk elegance

Burberry er indbegrebet af klassisk britisk design. Med sine rydder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 produceret tidsløse klassikere. I 1880 opfandt grundlæggeren Thomas Burberry eksempelvis stoffet garbardine, og i starten af 1900-tallet designede Burberry trenchcoaten til det britiske militær.

Burberrys varemærke er det klassiske, ternede stof i beige, sort, hvid og rød – et mønster, der går igen både som fór i frakker, på tasker og sågar på deres solbriller. 

Tidligere henvendte Burberry sig mest til ældre kvinder, men efter en relancering af mærket i 1990’erne henvender det sig nu også til et yngre publikum, der gerne vil have en den elegante britiske stil.

Burberrys solbriller henvender sig både til kvinder og mænd, der går efter et klassisk og tidsløst design. Med et par Burberry-solbriller bliver du klar til livet i byens parker, afslappede dage på stranden og drinks på terrassen. 

Find dine nye Burberry-solbriller her

Har du lyst til at prøve et par Burberry-solbriller?
Synoptik er eneforhandler af Burberry solbriller og briller. Så kig ind i din Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve.Tilbage til Solbrillemærker
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook