Solbrilletrends til damer og mænd I Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Solbrillemode

Sæsonens stærkeste
solbrilletrends

Nu kan du se frem til lyse timer, varme dage og en masse spændende solbrillenyheder i vores butikker. Tag et kig på trends i solbrillemoden for damer og mænd lige nu, og bliv inspireret til nye solbriller med eller uden styrke fra Ray-Ban, Oakley, Gucci og mange andre lækre solbrillemærker.

Transparent

Det transparente look er virkelig slået igennem i denne sæson, hvor de største tøjmærker viser både tøj, sko, tasker og hatte i gennemsigtigt plastik i deres SS18-shows. Når det gælder solbriller, greb de første brands den transparente tendens allerede sidste sommer, og nu har den spredt sig til langt de fleste. Hos Synoptik spår vi, at foråret og sommeren 2018 kommer til at byde på en masse plastik i både luksus- og budgetudgaver.

Sporty Twist

Vi kommer til at se meget mere til det sporty look til sommer. Der er masser af sporty referencer i designernes sommertøj, som bl.a. byder på stramme sportsdragter, lækre anorakker og glamourøse tracksuits. Sportstrenden kommer også til udtryk i solbriller med små farvede indspark, som fx gummi eller kulfiber på stangen, der giver et sporty twist. Trenden sætter sit præg ved, at mange brands giver solbrillerne farverige glas eller stel i denne sæson.

The 90’s are back

Selvom vi er mange, som for længst har sagt farvel til 90’ernes trompetbukser, mavebluser og lyse denim, er nogle af tendenserne nu tilbage. 90’ernes streetstyle bliver vækket til live, og der hentes inspiration fra både den og graffitikunst. Trenden giver plads til spejlglas og flade glas i solbrillerne, som giver et nyt udtryk. Samtidig er de smalle solbriller med metalstel og cat eye-faconen også gennemgående for tendensen.

Blend of cultures

I den sidste tendens hentes inspirationen fra andre kulturer. Moden har en florlet og afslappet stemning fra forskellige kulturer, hvorefter designerne giver den et twist med deres eget udtryk. Tendensens farver er typisk røde, brune og gule nuancer fra krydderier på solbrillestellet og varme nuancer på solbrilleglassene. Tendensen giver også plads til nyfortolkninger af håndværksteknikker, som giver utraditionelle og overraskende kombinationer af solbrillens stel og glas.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook