Solbrilletrends til damer og mænd I Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Solbrillemoden

Efterår og vinter 2018

I efteråret og vinteren hænger solen lavt på himlen og blænder, og måske er der udsigt til skiferie – så et par gode solbriller er uundværlige. Du kan se frem til farver, mønstre, metal og retroinspiration i denne sæsons spændende solbrillemode.

Let og metallisk

Den metalliske trend præger sæsonens solbriller. Brillestellene er lette og tynde, men de er på ingen måde kedelige. Der leges med formerne, og vi ser flere solbriller med såkaldt bro over stellet, som giver kant. Solbrillerne kan også have en futuristisk stil med glinsende overflader, der giver et stærkt udtryk.

Retrobriller vinder frem

Den stærke retrotrend er inspireret af 60’erne og 70’ernes stil, og særligt den velkendte cateye-facon vinder frem – primært i metal og acetat. Også de runde solbriller er populære. De ses ofte i små udgaver, men der er også oversize 60’er-inspirerede runde solbriller på hylderne i denne sæson.

90’erne er tilbage

90’er-tendensen, som vi så i forårs- og sommermoden, fortsætter i efterårs- og vintersæsonen. Solbrillerne er farverige med enten oval eller firkantet form, og glasset kan også være farvet. Husk, at de forskellige glasfarver giver dine solbriller særlige egenskaber – fx er gule og orange glas gode til skisport.

Farver og mønstre dominerer

Til efteråret og vinteren skal der leges med mønstre i naturlige toner som brun, hvid og transparent på solbrillestellet, også camouflagemønstre vinder frem. Solbrillerne er samtidig mere markante i stilen, og vi ser både farvede glas, gennemsigtige stel og kraftige, farvede stel.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook