Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller

16 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb solbriller online hos Synoptik

På Synoptik.dk har vi et stort udvalg af markedets mest populære solbrillemærker – altid til skarpe priser. Uanset om du er til en rektangulær eller rund stel-form, eller om du går efter klassiske pilot-solbriller fra fx Ray-Ban eller katteøjne, kan du finde dem hos os.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af solbriller fra alle de kendte solbrillemærker som fx Ray-Ban, Gucci, Burberry, Prada, Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Skaga, Oakley, Carrera og mange flere. Også vores egne mærker i god kvalitet til en god pris. 

Hvis du finder et par solbriller online, du særligt godt kan lide, tager det ikke lang tid at bestille dem. Hos os kan du både købe solbriller online og i vores fysiske butikker. De fleste solbriller kan du endda prøve online med webkameraet eller din telefons kamera via vores Virtual-Try-On-funktion, så du kan se, om de passer til netop dit ansigt. Prøv dem ved at klikke på ikonet med solbriller inde på de enkelte produkter.

Når du køber solbriller online, bestemmer du selv, om du vil have dem leveret gratis til din lokale Synoptik-butik, eller om du vil have dem direkte sendt hjem til dig. Det gør vi gratis ved køb over 499 kr.  

Læs mere om bestilling, levering og returnering af dine solbriller.

Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til hverdag, kan vi kun anbefale dig at købe solbriller med styrke, så du kan se lige så skarpt på solrige dage som normalt. Hos Synoptik kan du bestille stort set alle solbrillemærker i vores sortiment med styrke. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med dit syn, når du skal beskytte dine øje mod solen.

Solbriller med styrke er en fordel i mange situationer. Hvis du er vant til at bruge briller, vil det føles ubehageligt ikke at have styrke i dine solbriller. I nogle situationer er det desuden nødvendigt at se godt – eksempelvis når du færdes i trafikken, hvor du kan blive blændet og dermed være til fare for færdselssikkerheden.  

Kontakt din lokale Synoptik-butik, hvis du vil have solbriller med styrke.

Altid 100% UV-beskyttelse

Vidste du, at solens UV-stråler er usunde og kan være skadelige for dine øjne, hvis du ikke har UV-beskyttelse i dine solbriller?

De farvede glas i solbriller får automatisk dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør dine øjne meget modtagelige for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har 100 % UV-beskyttelse. Det beskytter dine øjne optimalt, så du trygt kan åbne dine øjne i solen og lade dine pupiller udvide sig.

Når du køber solbriller online eller i en fysisk butik hos Synoptik, er du sikret et par solbriller, der giver dig 100 % UV-beskyttelse. Vi forhandler nemlig kun solbrilleglas, der beskytter dine øjne imod solens UV-stråler optimalt. Solbriller med 100 % UV-beskyttelse er ikke kun det bedste valg, fordi de beskytter dine øjne grundigt. De beskytter også den vores sarte hud omkring øjnene, så den sarte hud ikke bliver forbrændt.

Læs mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen.

Hvornår skal du bruge solbriller?

Solbriller er cool og kan naturligvis bruges hele året som et statement. Præcis som utallige modekvalitetsbevidste mennesker bruger dem til. Men faktisk er det en god idé at bruge solbriller med 100 % UV-beskyttelse hele året rundt – og ikke kun om sommeren, som mange udelukkende bruger dem til. Selv på en halvgrå efterårsdag udstråler solen UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed, fordi øjets linse forstærker lys fra solen.

Du finder altid et bredt udvalg af de bedste solbrillemærker og mange forskellige stilarter – både online og i vores fysiske butikker, hvor du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de helt rigtige solbriller til dig. Vi kigger blandt andet på, hvilke solbriller der passer til din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil.

Vi ta’r både dit syn og din mode alvorligt.

Læs vores fem bedste solråd.

Stort udvalg af de mest populære solbrillemærker

Dit budget skal ikke være en hindring for at finde præcis de solbriller, du drømmer om. I hvert fald ikke hos os – uanset om du køber solbriller online eller i din lokale Synoptik. 

Vi forhandler alle de mest populære solbrillemærker inden for alle prisklasser. I toppen af siden kan du nemt filtrere på brand, hvis der er et bestemt solbrillemærke, du foretrækker. På den måde kan du se, hvilke solbriller fra de mest populære solbrillemærker som f.eks. Ray-Ban, Gucci eller Tommy Hilfiger du kan købe hos os. I vores nye sortiment finder du blandt andet også solbriller fra verdenskendte solbrillemærker som Burberry, Emporio Armani, Hugo Boss, Prada, Kenzo, Polaroid, Oakley, Carrera og mange, mange flere.

Se alle de nyeste trends og tendenser inden for solbriller fra vores uddannede brillestylister, og find inspiration til dit næste solbrillekøb nu.

Solbriller til hele familien

Hos Synoptik kan du købe solbriller online til hele familien. Vi har altid et stort udvalg af solbriller til herrer, damer og børn, som gør det nemt at finde et par solbriller, der falder i alles smag.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der passer til dit ansigt, kan du filtrere på din ansigtsform øverst på siden. Dermed kan du se, hvilke solbriller der passer til dig. Er du stadig i tvivl, er du naturligvis altid velkommen i din lokale Synoptik-butik. Vores uddannede brillestylister er altid klar til at hjælpe dig med at finde de solbriller, der passer bedst til dig. Vi vil nemlig være sikre på, at du finder netop de solbriller, der gør dig mest glad.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Bestil tid