Skærmbriller til medarbejdere | Synoptik Erhverv
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Skærmbriller
Skærmbriller er typisk til medarbejdere over 40 år
Yngre mennesker har sjældent problemer med at se skarpt på en computerskærm. Men fra 40 års alderen ændrer synet sig, så mange bliver trætte i øjnene efter en arbejdsdag ved skærmen.

De mest almindelige tegn på, at der er et behov for skærmbriller, er hovedpine, røde, tørre, irriterede og trætte øjne, samt at øjnene “fedter”, så man ikke kan se tydeligt.
Det er ofte medarbejdere over 40 år, der har behov for skærmbriller

Skærmbriller er ikke det samme som almindelige briller - styrken i skræmbriller er tilpasset til præcis den afstand, medarbejderen har til skærmen
Hvad er en skærmbrille?
Skærmbriller adskiller sig fra almindelige briller ved en anderledes styrke eller opbygning i glassene. Og her er det afgørende, at styrken er tilpasset til præcis den afstand, medarbejderen har til skærmen.

Almindelige briller, kontaktlinser og læsebriller er ikke tilpasset afstanden til computerskærmen på arbejdspladsen, og fungerer derfor ikke optimalt til skærmbrug.

Nøje tilpasset den enkelte medarbejder
Vores skærmbriller er tilpasset den enkelte medarbejders individuelle syn og arbejdsforhold for at sikre det bedst mulige velbefindende på jobbet. Skærmbrillerne laves på baggrund af Synoptiks Den Udvidet Synsprøve og oplysninger om medarbejderens afstand til skærm og tastatur.
Hør mere om skærmbriller
Vil du vide mere om skærmbriller eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Bliv kontaktet af Synoptik


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook