Firmaaftale på briller med gode fordele | Synoptik Erhverv
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synoptiske Firmafordele
Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek
Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark med en synprøve certificeret af Dansk Standard. Det sikrer medarbejderne samme høje standard – uanset hvilken Synoptik butik de benytter.
Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Du er garanteret en fast pris på firmabriller med en firmaaftale hos Synoptik
Fast pris på firmabriller
Med en firmaaftale er du garanteret faste lave priser. Aftalen sikrer jer en fast lav pris på kvalitets-stel og –glas. Der er ingen uforudsete udgifter, og I har fuldt overblik over omkostningerne.

Synoptisk Eftersyn
Medarbejderne kan til enhver tid komme ind i Synoptik og få efterset, justeret og renset brillerne med ultralyd. Det fjerner snavs – også på svært tilgængelige steder – og holder brillerne i tip-top stand.
Få et eftersyn på dine briller

Du får 2 års brillegaranti
2 års brillegaranti
Vi yder 2 års produktgaranti på brillerne, og det giver både dig og medarbejderne tryghed med i købet.

Konsulentbesøg i din virksomhed
Vi kommer gerne ud til din virksomhed og foretager en opmåling af medarbejdernes arbejdsplads. Det kan være en stor fordel, hvis flere medarbejdere skal have briller.
Få en konsulent ud i virksomheden

Synoptik har mere end 30 års erfaring i at levere briller til arbejdspladser
30 års erfaring
Synoptik har mere end 30 års erfaring med at levere briller af høj kvalitet til danske arbejdspladser. Det giver din virksomhed og dine medarbejdere den bedste og mest fleksible firmaaftale på markedet.

0 kr. i oprettelse
Du betaler ikke noget for at oprette en Synoptik firmaaftale, ligesom du heller ikke forpligter dig til minimumskøb eller lignende. Aftalen er ganske enkelt både gratis og uforpligtende.
Det er gratis at oprette firmaaftale

Du får høj kvalitet i både stel og glas
Kvalitet i stel og glas
I Synoptik forhandler vi kun stel og glas, der lever op til vores høje kvalitetsstandard. Kun på den måde kan vi sikre dine medarbejderes tilfredshed og optimale komfort hver dag.

Privat medarbejderrabat
Med i firmaaftalen får virksomheden et Synoptik firma rabatkort, som giver medarbejderne en attraktiv rabat på briller eller solbriller til privat brug – og det er selvfølgelig helt uden omkostninger for virksomheden.
Medarbejderne får en privat rabat
Hør mere om de Synoptiske Firmafordele
Vil du vide mere om de Synoptiske Firmafordele eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Bliv kontaktet af Synoptik Erhverv


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook