Valentine Weekend
Køb 2 par briller for 1 brilles pris

I Synoptik er der kærlighed i luften. Til valentinsdag kan du spare stort på dit skarpere syn. Fra den 10. februar til og med den 14. februar får du nemlig 2 for 1 på kvalitetsbriller fra alle de førende designermærker. Du kan altså købe to par briller og få det billigste par med i købet. Eksempelvis et par solbriller med din styrke.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag, og kom godt i gang med at nyde dit skarpere syn med 2 for 1 til valentinsdag i din lokale Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Fejr kærligheden med 2 for 1 på briller fra alle de kendte designermærker

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller fra alle de førende designermærker:

Ray-BanGucciTom FordSkagaTommy HilfigerBurberryHugo BossSaint LaurentMichael KorsEmporio ArmaniHeritagePeak PerformanceDyrberg/KernDavid BeckhamBjörn Borg ∙ Og mange, mange flere…

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Find de bedste brilleglas
til dine individuelle behov

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Det er dem, der får dig til at opleve en synlig forskel og lader dig stille skarpt. Så vælg dem med omhu. I Synoptik kan du få kvalitetsglas til lige netop dine behov.

Nyd et væld af unikke glasegenskaber i vores glas fra Bronze til Diamant, som kan give dig større synskvalitet og -komfort:

  • Diamant: Hærdning, antirefleks smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt, ekstra tynde glas
  • Platins: Hærdning, antirefleks smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt
  • Guld: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling
  • Sølv: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke
  • Bronze: Hærdning, antirefleks

Bruger du meget tid foran digitale skærme og ønsker glas, der minimerer skærmenes blå lys? Har du behov for glas, som fjerner generende refleksioner og blænding fra gadelamper og billygter?

I Synoptik kan du vælge avancerede specialglas, som forbedrer dit syn i din moderne hverdag. Læs meget mere om vores unikke specialglas lige her.

LÆS OM SPECIALGLAS

Vores glasspecialister hjælper dig naturligvis med at vælge de brilleglas og avancerede specialglas, når du får din synsprøve. Her kan vi samtidig tale om dine individuelle behov, som vi kan skræddersy dine nye brilleglas til.

Start med en Udvidet Synsprøve, og få 2 for 1 i dag

Dit skarpere syn og 2 par briller for kun 1 brilles pris starter med en udmåling af din præcise synsstyrke. Alt det gør vores autoriserede optikere med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der skal hjælpe dig med at stille skarpt. Og vores uddannede brillestylister giver dig ekspertrådgivning om dit valg af de briller og eventuelt solbriller med din styrke, der klæder dig bedst.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Gælder alle briller og solbriller med styrke købt i perioden 10.02.22 til 14.02.22. Du får brillen til den laveste pris med i købet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller abonnement.