2For1 på solbriller fra bl.a. Marc Jacobs og Burberry | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

2FOR1 SOLBRILLER

Marc Jacobs, Julius, Burberry, Sensaya, Micheal Kors, Instyle, Boss, Polaroid, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Carrera, Seen, Ray-Ban

2For1 på solbriller. Vælg 2 par solbriller uden styrke, og få solbrillen til den laveste pris med i købet uden beregning Se alle de spændende solbriller i vores butikker. Der er særligt fire modetendenser, som dominerer solbrillemoden i 2018. Vi ser en genopståen af 90’ernes tendenser og et indspark af en masse farver og forskellige kulturer, mens formen i stigende grad bevæger sig mod at være firkantet frem for oval og rund. Sommerens solbriller får flotte blå glas, der bliver et kæmpe hit både med og uden spejleffekt. Vi har samlet de fire stærkeste modetrends for solbriller i 2018 som inspiration til dit næste solbrillelook.
Vælg 2 par solbriller uden styrke, og få solbrillen til den laveste pris med i købet uden beregning. Tilbuddet gælder massevis af mærker frem til 31.12 og kan ikke kombineres med andre tilbud.
Bestil tid

Brug for styrke i solbrillerne?

Hvis du bruger briller til daglig, bør du unde dig selv et par solbriller med styrke. Ganske enkelt, fordi de øger din komfort og sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – til hverdag såvel som på ferien. Solbriller med styrke lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.

MERE GLAMOUR OG KOMFORT – SE DE AKTUELLE SOLBRILLETRENDS

Lad dig inspirere af fire af de stærkeste trends fra sæsonens solbrillemode. Både 70’ernes glamour og 80’ernes coolness soler sig i vinterens modetendenser.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook