50% på køb nr. 2

Hvorfor ikke få et par ekstra briller til halv pris? Fx solbriller med styrke, eller læsebriller, så du får det hele med. 

Når du køber briller i Synoptik, får du nemlig 50% på dit køb nr.2. Det er en af dine unikke fordele, du har som kunde hos os. Fordelen gælder både køb af briller, solbriller med styrke og kontaktlinseabonnement.

Benyt din fordel

Har du købt briller, så tag et kig på sæsonens mange brillestel, og få dine ekstra briller eller kontaktlinseabonnement i 3 mdr. til halv pris. Ellers bestil tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek og få alle fordelene i Synoptik.

Tilbud er personligt og gælder laveste pris uden rabat ved samtidig køb af briller og kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabat på KL abo gælder for 3 mdr. 

Kontaktlinseabonnement fra 148,- pr. md.

Du får også 50% rabat på køb af et nyt kontaktlinseabonnement i 3 mdr., når du køber briller. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige type kontaktlinser – også hvis kontaktlinser er helt nyt for dig. 

Bestil tid

* Laveste pris tæller som 2. køb og kan kombineres med rabat på 1. køb. Købene skal foretages samtidig. Rabatten kan ikke gives til 3. parts betalte briller og kontaktlinseabonnementer (hvor arbejdspladsen betaler). Der kan ikke opnås yderligere rabatter end de 50%. Fx aldersrabat o. lign.