Briller og kontaktlinser | Tilbud på glas og kontaktlinser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Vil du også have halv pris
på glas og kontaktlinser?

Synet er din vigtigste sans, og selv en lille justering af din styrke kan gøre en synlig forskel for din livskvalitet. Derfor forkæler vi lige nu dig og dine øjne med halv pris på alle glas og kontaktlinser. Du sparer op til 4.250 kr. på nye briller. Og har du et godt øje til kontaktlinser, får du 50% rabat på dit abonnement i tre måneder.
Gælder til 24.06.18 for kontaktlinseabo. i 3 mdr. og alle glas. Rabat på kontaktlinser kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik abo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Få glas med stærke
egenskaber

Når du vælger briller hos os, kan du få glas med netop de egenskaber, du har brug for. Vores seks kategorier af kvalitetsglas byder eksempelvis på smudsafvisende glas, øget brudstyrke, optimeret synsfelt eller særligt tynde glas til dine nye briller. Lige nu med 50% rabat.

Se sommerens brilletrends

Brillemoden lige nu byder på et spændende gensyn med 90’erne, transparente stel, inspiration fra eksotiske kulturer og et sporty twist. Se nærmere på de nye trends og de nye stel, som frister i vores butikker.

Uanset hvilket stel du vælger, får du halv pris på glassene i dine nye briller lige nu.

Prøv kontaktlinser på abonnement

Med et abonnement på kontaktlinser får du en større frihed og fleksibilitet, og et stort udvalg af de nyeste kontaktlinser garanterer dig et perfekt match. Også hvis du har bygningsfejl eller brug for flere styrker til at se optimalt på alle afstande.

Lige nu får du 50% rabat i tre måneder, når du tegner et kontaktlinseabonnement. Start med at prøve kontaktlinser gratis i 10 dage for at se, om det er noget for dig.

Følg os på Facebook!


Så er du altid opdateret med aktuelle tilbud, brilletrends, konkurrencer og masser af gode råd om dit syn.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook