Åbning af næsten alle butikker

Efter myndighedernes anvisninger åbner vi nu alle vores butikker undtagen centerbutikker. Vi kan i henhold til gældende anvisninger hjælpe med synsprøver, brilletilretninger, kontaktlinsespørgsmål og service til alle brille- og kontaktlinsekunder, og det er igen muligt at bestille tid til en synsprøve online.

Vi ta’r dit syn og din sikkerhed alvorligt
I Synoptik går vi ikke på kompromis med din sikkerhed: Vi efterlever alle Sundhedsmyndighedernes retningslinjer og hygiejneforanstaltninger for udførelse af synsprøver, og vi har værnemidler, som er tilgængelige i vores butikker. Vi vil anvende disse efter Sundhedsmyndighedernes retningslinjer – især såfremt synsprøver og brilletilretninger kræver nærkontakt af længere varighed.

For at begrænse smittespredning lukker vi kun det antal kunder ind ad gangen, som gør det muligt at overholde myndighedernes anvisninger om afstand.

Sådan foretager vi synsprøver
Hos Synoptik er din sikkerhed vigtig: Vi har som altid stort fokus på hygiejne, og vi spritter al udstyr af både før og efter synsprøver. Vi bruger værnemidler såsom visir, mundbind og engangshandsker, hvis du eller optikeren skønner, at der er behov for dette. Som noget nyt har vi håndsprit til rådighed, så du kan have en god håndhygiejne.

Du kan igen bestille tid til en synsprøve online. Forud for synsprøven vil du blive kontaktet telefonisk for en kort konsultation vedrørende COVID-19. På den måde kan vi sikre, kun raske personer kommer ind i butikken, ligesom vi kan mindske smitterisikoen i form af begrænsning af kunder på samme tid og efterleve Sundhedsstyrelsens afstandsregler.

Hold afstand og tag hensyn i butikken
Vi følger myndighedernes anvisninger grundigt og tilstræber os at skabe et sikkert miljø for dig som kunde, når du opholder sig i butikken. Vi vil tage en række hensyn, så vi kan minimere smittefaren og gøre det sikkert at besøge Synoptik:

  • Vi lukker kun et begrænset antal kunder ind ad gangen
  • Vi holder høj hygiejne og spritter udstyr af før og efter brug
  • Vi har håndsprit tilgængeligt for kunder
  • Vi bruger de nødvendige værnemidler såsom visir og mundbind, hvis vi har behov for at være tæt på dig i længere tid.

Har du – eller din samboende – symptomer som hoste, feber eller muskelømhed, beder vi dig vente med at besøge os, indtil du har været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi glæder os til at se dig i Synoptik – vi ta’r dit syn alvorligt.

Åbent i følgende butikker: