Black Friday tilbud

Spar stort på briller, solbriller og kontaktlinser til Black Friday i Synoptik

Til Black Friday i Synoptik slår vi både de virtuelle og fysiske døre op til fantastisk skarpe priser på komplette kvalitetsbriller, solbriller fra populære designermærker som Ray-Ban, Burberry, Saint Laurent og Hugo Boss samt kontaktlinser fra kendte mærker som Dailies, Acuvue® og iWear®.

Kig eller klik ind, og spar stort på dit skarpere syn med Black Friday tilbud i Synoptik.

SPAR 30% PÅ DESIGNERSOLBRILLER

SPAR 25% KVALITETSKONTAKTLINSER

Black Friday briller – spar hele 25% på komplette briller

Fra den 22. til 30. november kan du vælge dine nye kvalitetsbriller med ekstra god samvittighed. Du kan nemlig spare hele 25% på en komplet brille til Black Friday. Ikke kun på stellet. Ej heller kun på glassene. Dine hele 25% gælder hele brillen.

I din lokale Synoptik finder du kendte kvalitets- og designerbriller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Heritage, Monkeyglasses, David Beckham og mange, mange flere. Og vores glasspecialister står klar til at give dig ekspertrådgivning om vores store udvalg af unikke brilleglas.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Dine hele 25% rabat på en komplet brille starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker. Vi kortlægger altså, om dine nye briller f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsforstyrrende udfordringer. Bestil tid allerede i dag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Black Friday solbriller – spar hele 30% på designersolbriller

Til Black Friday i Synoptik kan du spare stort på kvalitetssolbriller fra alle de kendte designermærker. Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg, og spar hele 30% på Black Friday solbriller.

Ray-BanBurberrySaint LaurentHugo BossMichael KorsMarc JacobsHUGODavid BeckhamRay-Ban KidsKarünUNOFFICIAL

SE UDVALG OG SPAR 30%

Ray-Ban Black Friday – spar hele 30%

Har du ventet med at købe dine Ray-Ban solbriller til Black Friday? Så er det nu, du skal slå til. Du sparer nemlig hele 30% på alle de populære modeller, som naturligvis yder 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du beskytte dine øjne mod solens usunde UV-lys, som dine øjne også er disponerede for i den lavthængende efterårssol.

Nåede du f.eks. ikke at købe et par Ray-Ban Erika tidligere på året, kan du altså spare stort på den populære Ray-Ban model til Black Friday. Det samme gælder den verdenskendte model Ray-Ban Aviator, som du også kan få med hele 30% rabat til Black Friday i Synoptik.

SPAR 30% PÅ RAY-BAN

Black Friday kontaktlinser – spar hele 25%

Fra den 8. til den 30. november kan du ikke kun spare stort på dine nye kvalitetsbriller eller -solbriller. I dagene kan du også spare hele 25% på kvalitetskontaktlinser fra populære mærker som Dailies, Acuvue®, iWear® og mange flere, som kan hjælpe dig med at opleve større frihed i din hverdag.

SPAR 25% PÅ KONTAKTLINSER

Kig eller klik ind til Black Friday tilbud i Synoptik

Synoptiks Black Friday tilbud er allerede i fuld gang, og fra den 22. til 30. november kan du tilmed også spare hele 25% på en komplet kvalitetsbrille. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag, og oplev vores autoriserede optikeres store ekspertise, når du kan spare stort på dit skarpere syn til Black Friday i Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Tilbud gælder, så længe lager haves, og vi tager forbehold for udsolgte varer. Kontakt vores KundeTeam, hvis du har spørgsmål.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

En Udvidet Synsprøve er vores synsprøve, der også indeholder et omfattende sundhedstjek. Med synsprøven får du det bedste udgangspunkt for din synskorrektion og tryghed for, at selv små forandringer opdages, så du kan forebygge synstab i tide – for kun 298 kr.

BESTIL TID

Find inspiration med de nyeste trends

Det er ikke altid lige nemt at finde det stel, der passer bedst til dig og dit ansigt. Heldigvis er der hjælp at hente i din lokale Synoptik. Her finder du uddannede brillestylister med speciale i at finde det pæneste stel til netop dig.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtstræk og din øvrige stil, når vi bruger vores store ekspertise til at rådgive dig om, hvilket stel der klæder dig bedst. Læs her om efterårets og vinterens nyeste trends inden for brillemode - og lad sig inspirere til de briller, der skal klæde dig på fremadrettet.

SE BRILLETRENDS

SE SOLBRILLETRENDS

Vi ta'r dit syn alvorligt.