Spar på et skarpt syn med briller, solbriller og kontaktlinser

I dagene den 22. november til og med den 27. november slår vi både de virtuelle og fysiske døre op til fantastisk skarpe priser, når vi afholder Black Week og Black Friday i Synoptik. Spar på alt fra en komplet brille til kvalitetskontaktlinser og -solbriller fra populære designermærker.

Køber du solbriller eller kontaktlinser online, får du altid fri fragt til din lokale Synoptik og hjem til ved køb over 499 kr.

SPAR 33 % PÅ BRILLER 

SPAR 33 % PÅ SOLBRILLER

Black Friday solbriller

Har du ventet med at købe dine solbriller for 2020 til Black Friday? Så er det nu, du skal slå til. Vi har tilbud på kendte solbrillemærker og masser af de populære modeller fra bl.a. Ray-Ban. Så nåede du ikke at få købt et par Erika-solbriller i sommers, så kan du spare penge på den populære solbrille fra Ray-Ban til Black Friday i Synoptik.

SPAR 33% PÅ DESIGNERSOLBRILLER

 

Spar 33% på en komplet brille til Black Friday

I Synoptik er vi eksperter i at passe godt på dit syn. Og lige nu gør vi det med et tilbud under Black Week, som gør det lidt sjovere end normalt. I din lokale Synoptik får du nemlig stor rabat på en komplet brille (både stel og kvalitetsglas).

SE BRILLER MED 33% RABAT

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve, der også omfatter et sundhedstjek af dine øjne. Udover en udmåling af dine præcise styrker undersøger vores autoriserede optikere bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå og grøn stær samt livsstilssygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

 

Black Friday briller – spar penge på kvalitetsglas

Vi fejrer Black Friday i butikkerne, og du kan komme ned til et godt brilletilbud i din lokale Synoptik. Til Black Friday kan du spare hele 33% på et nyt par briller med nogle af markedets bedste brilleglas. Tilbuddet gælder både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas.

Vores brilleglas kan fås med forskellige unikke egenskaber, og vi bruger vores store ekspertise om dit syn til at skræddersy dem til præcis dig, dit syn og din livsstil. På den måde har du de rette forudsætninger for at opleve en synlig forskel med dine nye kvalitetsbriller, som du under Black Friday sparer stort på.

Læs meget mere om vores kvalitetsglas lige her.

Rabat på kontaktlinser og designersolbriller

Ray-Ban, Gucci, Tommy Hilfiger, Burberry, Saint Laurent, Polaroid, Tom Ford, Emporio Armani, Hugo Boss og mange, mange flere populære mærker. Alle med 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan åbne dine øjne, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

I din lokale Synoptik og på Synoptik.dk finder du alt det, du skal bruge for at få et skarpt syn i solen til skarpe priser, ligesom du finder kvalitetskontaktlinser med rabat fra populære mærker som Acuvue, Dailies og iWear, der har speciale i at gøre dit syn både skarpt og komfortabelt.

Under Black Week i Synoptik kan du tilmed helt eksklusivt spare 33% på dit nye Synoptik kontaktlinseabonnement i seks måneder, som også giver dig et væld af fantastiske fordele.

SPAR 33% PÅ SOLBRILLER

SPAR 33% PÅ KONTAKTLINSER

Kig eller klik ind, når Synoptik fejrer Black Week med super skarpe priser.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Tilbud gælder, så længe lager haves, og vi tager forbehold for udsolgte varer. Kontakt vores KundeTeam, hvis du har spørgsmål.

Spar 33% på briller, glas, solbriller og kontaktlinser i 6 mdr. Tilbuddet gælder frem til 28.11.20. Kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik abo. de seneste 3 mdr., og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.  

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

En Udvidet Synsprøve er vores synsprøve, der også indeholder et omfattende sundhedstjek. Med synsprøven får du det bedste udgangspunkt for din synskorrektion og tryghed for, at selv små forandringer opdages, så du kan forebygge synstab i tide – for kun 298 kr.

BESTIL TID

Find inspiration med de nyeste trends

Det er ikke altid lige nemt at finde det stel, der passer bedst til dig og dit ansigt. Heldigvis er der hjælp at hente i din lokale Synoptik. Her finder du uddannede brillestylister med speciale i at finde de pæneste stel til netop dig.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtstræk og din øvrige stil, inden vi bruger vores store ekspertise til at rådgive dig om, hvilket stel der klæder dig bedst. Læs her om efterårets og vinterens nyeste trends - og lad sig inspirere til det stel, der skal klæde dig på fremadrettet.

SE BRILLETRENDS

SE SOLBRILLETRENDS

Vi ta'r dit syn alvorligt.