Black Week tilbud 

Spar 33 % på et skarpt syn med briller, solbriller og kontaktlinser - online og offline

I dagene den 23. november til og med den 30. november slår vi både de virtuelle og fysiske døre op til fantastisk skarpe priser, når vi afholder Black Week i Synoptik. Spar hele 33 % på alt fra en komplet brille til kvalitetskontaktlinser og solbriller fra populære designermærker.

Køber du solbriller eller kontaktlinser online, får du altid fri fragt til din lokale Synoptik og hjem til ved køb over 499 kr.

SPAR 33 % PÅ BRILLER 

SPAR 33 % PÅ SOLBRILLER NU

SPAR 33 % PÅ KONTAKTLINSER NU

Spar 33 % på en komplet brille

I Synoptik er vi eksperter i at passe godt på dit syn. Og lige nu gør vi det med et tilbud under Black Week, som gør det lidt sjovere end normalt. I din lokale Synoptik sparer du nemlig hele 33 % på en komplet brille (både stel og kvalitetsglas).

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve, der også omfatter et sundhedstjek af dine øjne. Udover en udmåling af dine præcise styrker undersøger vores autoriserede optikere bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå og grøn stær samt livsstilssygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

 

33 % rabat på designersolbriller og kontaktlinser

Ray-Ban, Gucci, Tommy Hilfiger, Burberry, Saint Laurent, Polaroid, Marc Jacobs, Emporio Armani, Hugo Boss og mange, mange flere populære mærker. Alle med 100 % UV-beskyttelse, så du trygt kan åbne dine øjne, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

I din lokale Synoptik og på Synoptik.dk finder du alt det, du skal bruge for at få et skarpt syn i solen til skarpe priser, ligesom du finder kvalitetskontaktlinser med 33% rabat fra populære mærker, der har speciale i at gøre dit syn både skarpt og komfortabelt.

SPAR 33 % PÅ DESIGNERSOLBRILLER NU

SPAR 33 % PÅ KONTAKTLINSER NU

Kig eller klik ind, når Synoptik fejrer Black Week med super skarpe priser.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Oplev 3 synlige forskelle

  • Tynde og lette brilleglas
  • Ultimativ overfladebehandling, der giver bedre komfort og holdbarhed
  • Individuel tilpasning efter din ansigtsform, din øjenafstand og de valgte stel, så du får det størst mulige synsfelt

Mere om brilleglas

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

En Udvidet Synsprøve er vores synsprøve, der også indeholder et omfattende sundhedstjek. Med synsprøven får du det bedste udgangspunkt for din synskorrektion og tryghed for, at selv små forandringer opdages, så du kan forebygge synstab i tide – for kun 298 kr.

BESTIL TID

Find inspiration med de nyeste trends

Det er ikke altid lige nemt at finde det stel, der passer bedst til dig og dit ansigt. Heldigvis er der hjælp at hente i din lokale Synoptik. Her finder du uddannede brillestylister med speciale i at finde de pæneste stel til netop dig.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtstræk og din øvrige stil, inden vi bruger vores store ekspertise til at rådgive dig om, hvilket stel der klæder dig bedst. Læs her om efterårets og vinterens nyeste trends - og lad sig inspirere til det stel, der skal klæde dig på fremadrettet.

SE BRILLETRENDS

SE SOLBRILLETRENDS

Vi ta'r dit syn alvorligt.