Find dit nye stel til årets største udsalg

Sidste chance 31. januar

Kom ind og find de helt rigtige briller til årets største udsalg. Du finder alle de største mærker i Synoptik. Og lige nu kan du spare op til 70% på massevis af stel og solbriller. Start udsalget med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker, så du har gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde det stel, der klæder dig bedst. Kunne du tænke dig briller og solbriller på abonnement, så husk, at udsalgsprisen også gør din faste månedlige pris i dit All-Inclusive™ Abonnement lavere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

 

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Skal dit syn være helt skarpt? Så bestil tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, når du skal ned og kigge på briller til årets største udsalg. 

BESTIL TID

 

PRISEKSEMPLER: Udvalgte tilbud 

SE FLERE STEL OG SOLBRILLER

Briller med ekstra tryghed

Synoptik All-Inclusive™ er en ny måde at passe på dit syn. Du kan nemlig samle alle dine briller i ét abonnement ­– både dem til hverdag, fest, solskin og dem du har i reserve. Du får også ekstra tryghed og sikkerhed med adgang til Udvidet Synsprøve og nye glas i alle dine briller, når din styrke ændrer sig. Det er også trygt at vælge briller. Du har nemlig bytteservice i 60 dage, hvis du ikke skulle være helt tilfreds. Du skal vælge min. 3 par briller til dit abonnement. 

Få en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Vil du gå ind i et nyt år med nye smarte briller, skal dit syn naturligvis også være helt skarpt. Så bestil tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, når du skal ned og kigge på briller. Vi nøjes ikke med at finde din korrekte styrke. Dine øjne bliver også undersøgt for øjensygdomme som grå og grøn stær samt eventuelle tegn på diabetes eller forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Start med en udvidet synsprøve der
også omfatter et sundhedstjek

Bestil tid   Læs mere