Spar stort på unikke brilleglas til udsalg i Synoptik

Til sommerens største udsalg i Synoptik har du mulighed for at opleve endnu større besparelser end normalt. I år får du hele 30% rabat på vores nye forbedrede Platin- og Diamantglas ved køb af stel.

Spar helt op til 2.850 kr. på dine nye flerstyrkeglas eller op til 1.140 kr. på enkeltstyrkeglas. Kombiner din store rabat med designerstel. Vælg blandt alle de kendte designermærker.

Start din store rabat til udsalget med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev unikke glasegenskaber med stor rabat

Glas er ikke bare glas. Især ikke vores nye forbedrede Platin- og Diamantglas, som kan hjælpe dig med at opleve god synskomfort i din hverdag. Glassene indeholder et væld af unikke egenskaber.

Takket være en innovativ Super Finish-overfladebehandling og en avanceret slibeteknik kan du opleve glasegenskaber, som bl.a. sikrer dig færre reflekser og nemmere rengøring. Det giver dig bl.a. store fordele i trafikken og i støvede omgivelser.

Glassene egner sig til alle synsudfordringer, som du kan opleve. Uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Med ekstra tynde glas får du lettere og mere elegante briller. Ligesom de nyeste teknologier giver vores glasspecialister mulighed for at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine behov.

LÆS OM GLASSENE

Kombiner din rabat med alle de kendte mærker

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af alle de kendte designermærker, som du kan kombinere din store rabat på dine nye unikke brilleglas med.

Gå på opdagelse i butikken, og find mærker som Gucci, Saint Laurent, Hugo Boss, Versace, Ralph Lauren, Dyrberg/Kern og mange, mange flere populære mærker.

Spar på brillerne til dit abonnement nu

Mange oplever, at der kan være store kontante udgifter ved at bruge briller. Ofte uforudsete, når der sker noget uventet med dine briller. I Synoptik behøver det ikke at være en udfordring.

Med briller på abonnement betaler du kun en fast månedlig pris. Du får samtidig et væld af eksklusive fordele, som giver dig større frihed og økonomisk sikkerhed i din hverdag som brillebruger.

Vælger du dit nye Brilleabonnement All-Inclusive™ lige nu, kan du også spare stort på dine briller i dit abonnement.

Hør om din faste månedlige pris efter din fratrukkede rabat i butikken.

Nyd et væld af eksklusive abonnementsfordele

LÆS OM ABONNEMENT

Spar stort på nyheder fra sæsonens brilletrends

Sommerens brilletrends er landet i Synoptik. Det samme er nyheder fra alle de populære brillemærker, som markerer sig med nye ekstravagante modeller.

Gå på opdagelse i butikken, og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister til at finde det designerstel, der klæder dig bedst.

LÆS OM BRILLETRENDS

Start din store besparelse med en Udvidet Synsprøve

Dit skarpere syn med hele 30% rabat på Platin- eller Diamantglas starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere.

Efter en præcis måling af din synsstyrke og det omfattende sundhedstjek af dine øjne hjælper vores glasspecialister dig med at finde de bedste brilleglas til dine unikke behov.

Bestil tid i dag, og kom godt i gang med at spare stort på dine nye brilleglas til sommerens største udsalg i Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt

30% rabat gælder Platin- eller Diamantglas ved køb af stel frem til 30.07.23. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.