Spar op til 70% på stel

Sidste chance 2. august. Kom til sommerudsalg og find massevis af lækre designerstel

Om lidt slutter Synoptiks store sommerudsalg – og dermed også vores fantastisk skarpe priser på stel. Det betyder slutspurt. Du kan stadig nå at spare helt op til 70 % på dit nye designerstel ved køb af en komplet brille, inden vores store sommerudsalg på designerstel slutter.

Find det helt rigtige stel – og spar op til 70 %

Bestil tid

Meget skal gå op i en højere enhed, når du skal finde det stel, der klæder dig bedst. Derfor vil vi gerne hjælpe dig – og vi vil gøre det, så det bliver mest glad for dine nye briller.

I din lokale Synoptik-butik finder du uddannede brillestylister, som har speciale i at finde lige netop det stel, der passer bedst til dig.

Vi har ikke kun fokus på foråret og sommerens trends og tendenser. Vi kigger blandt andet også på din ansigtsform, dine ansigtstræk, dine farver og din øvrige stil, når vi skal finde dit nye stel, som du sparer helt op til 70 % på til årets sommerudsalg i Synoptik.

SE STEL PÅ UDSALG

Vælg blandt alle de kendte mærker

Ray-Ban, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Hugo Boss, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Heritage, Skaga, Calvin Clein, Hugo, Saint Laurent, Kenzo, Marc Jacobs, David Beckham.

… og mange, mange flere.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn og udseende med dine nye briller starter med en Udvidet Synsprøve.

Her undersøger vi, hvilken styrke du skal have, før du oplever en synlig forskel. Men vi undersøger mere end det. Med i synsprøven får du også et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Synoptiks autoriserede optikere kan se eventuelle tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, inden du går på opdagelse i vores omfattende udvalg af designerstel med 70 % rabat i anledning af vores sommerudsalg.

Lej dine briller med et Brilleabonnement All-Inclusive™

Hos Synoptik kan du leje minimum 3 par briller eller solbriller med et Brilleabonnement All-Inclusive® til en fast månedlig pris. Med i dit brilleabonnement får du også en række unikke fordele. Blandt andet gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og frit skifte af glas, når din styrke ændrer sig. Og i anledning af sommerudsalget sparer du også op til 70 % på stellet i dit brilleabonnement.

Kig ind – vi ta’r dit syn alvorligt.

Start med en udvidet synsprøve der
også omfatter et sundhedstjek

Bestil tid   Læs mere