Din Coop fordel i Synoptik

Glas til dine behov med 33% rabat

Dine brilleglas har betydning for mere end din styrke. De findes nemlig med forskellige egenskaber. Lige fra tynde til smudsafvisende, antirefleks og ultimativ overfladebehandling. Uanset hvad dine behov er, kan vores Bronze-, Sølv- og Guldglas hjælpe dig. Lige nu ovenikøbet med hele 33% rabat.

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

 

Bestil tid

Som Coop medlem får du:

  • 5% Coop-bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve
  • 1% Coop-bonus på kontaktlinse - og brilleabonnement.

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet din bestilling i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret / ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonus blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettet til Coop Medlemsservice her. 

Hent Coop app'en her. 

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en Udvidet Synsprøve udført af autoriserede optikere. Den Udvidet Synsprøve koster 298,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal. 

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.