Kun for Coop medlemmer

Du får altid gode tilbud hos Synoptik, men som medlem af Coop får du oven i købet 10 % i bonus og særbehandling hele vejen gennem dit brillekøb i vores butikker (OBS! gælder ikke ved køb online). Vores brillestylister hjælper gerne med forslag til stel, der klæder dig – og måske endda udfordrer din stil med ny inspiration. Vælg frit blandt alle vores lækre mærker, og få briller fra kun 698,-. 

Kig ind og oplev en synlig forskel.

Gælder alle stel med Platin eller Diamant glas frem til 27.10.19. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Din Coop partnerfordel i Synoptik

Som Coop-medlem får du 10% i bonus hos os, når du køber briller eller solbriller og 2% på kontaktlinseabonnement. Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet dine briller i Synoptik (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus kan ses på din medlemskonto. Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bonus kan ikke kombineres med Synoptiks øvrige partnerrabatter eller firmabrille-aftaler. Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret og dette har været bonusgivne, vil bonussen blive trukket retur, den efterfølgende måned. 

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettet til Coop Medlemsservice her. 

Hent Coop app'en her.

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve med sundhedstjek certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere. Den Udvidet Synsprøve koster 298,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Du får blandt andet 50 % rabat på dit næste køb, hvad enten du køber ekstra briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement. Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal. 

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.