Din Coop fordel i Synoptik

Kom til udsalg i Synoptik og få Coop bonus

Her kan du spare 33%, 55% eller hele 77% på massevis af populære kvalitets- og designerstel og få 5% i Coop bonus. Der er også store besparelser at hente på udvalgte designersolbriller under vores store udsalg.

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

500 kr. velkomstbonus på brilleabonnement

Hos Synoptik behøver du ikke at nøjes med ét par briller. Du kan nemlig få flere på abonnement og kun betale en fast månedlig pris med Coop-bonus. Lige nu og resten af januar kan du som Coop-medlem få hele 500 kr. i velkomstbonus ifm. valg af nyt brilleabonnement.*

*Bonus afregnes efter første abonnementsbetaling og gælder til 31.01.22 for alle, der ikke har haft abonnement i Synoptik indenfor de sidste 3 mdr.

 

Bestil tid

Som Coop medlem får du:

  • 5% Coop-bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve
  • 1% Coop-bonus på kontaktlinse - og brilleabonnement.

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet din bestilling i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret / ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonus blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettet til Coop Medlemsservice her. 

Hent Coop app'en her. 

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en Udvidet Synsprøve udført af autoriserede optikere. Den Udvidet Synsprøve koster 298,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal. 

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.