Din Coop fordel i Synoptik

Kom til synsevent i din lokale Synoptik i uge 15 - 17

Er det alt for længe siden, at du har fået testet dit syn? Få en gratis synsprøve ved vores synsevent hos din lokale Synoptik. Book tid og lad vores eksperter give dine øjne en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Det koster dig normalt 298,-.

 

Bestil tid

Som Coop medlem får du:

  • 5% Coop-bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve
  • 1% Coop-bonus på kontaktlinse - og brilleabonnement.

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet din bestilling i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret / ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonus blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettet til Coop Medlemsservice her. 

Hent Coop app'en her. 

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Lige nu i Synoptik. 

Spar 33% på vores bedste glas

Synoptik fylder 90 år og fejrer jubilæum med et godt tilbud. Du får 33% rabat på vores bedste glas Platin og Diamant. Og 5% bonus. 

Gælder alle briller med Platin- eller Diamantglas frem til 22.05.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en Udvidet Synsprøve udført af autoriserede optikere. Den Udvidet Synsprøve koster 298,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Du får blandt andet 50 % rabat på dit næste køb, hvad enten du køber ekstra briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement. Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal. 

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.