Din Coop fordel i Synoptik

Udsalg
Spar op til 73% og få 5% bonus

Til sommerens største udsalg kan du spare helt op til 73% på kvalitetsstel og solbriller fra alle de kendte mærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Hugo Boss og mange, mange flere populære designermærker.
Tilbuddet  gælder ved samlet køb af komplet brille eller solbrille frem til 01.08.2021. Husk at du som medlem også får 5% bonus på briller og solbriller. Vis dit medlemkort ved bestilling. 

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

 

Bestil tid

Som Coop medlem får du:

  • 5% Coop-bonus på briller, solbriller og Udvidet Synsprøve
  • 1% Coop-bonus på kontaktlinse - og brilleabonnement.

For at få bonus på dit køb skal du huske at få scannet dit Coop-medlemskort i butikken.

Der opnås ikke bonus ved køb på synoptik.dk

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, at du har afhentet din bestilling i Synoptik (senest ved udgangen af den efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret / ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonus blive trukket retur, den efterfølgende måned.

Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettet til Coop Medlemsservice her. 

Hent Coop app'en her. 

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Bestil tid til Udvidet Synsprøve

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en Udvidet Synsprøve udført af autoriserede optikere. Den Udvidet Synsprøve koster 298,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Du får blandt andet 50 % rabat på dit næste køb, hvad enten du køber ekstra briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement. Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal. 

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.