Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Forårets solbrille nyheder fra 698,-

Burberry, Carrera, Chloe, C-Line, Emporio Armani, Gucci, Heritage, Hugo Boss, Instyle, Julius, Marc Jacobs, Max Mara, Michael Kors, Nike, Oakley, Polaroid, Prada, Ray-Ban, Saint Laurent, Seen, Sensaya, Stella McCartney, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Unofficial

Solen, foråret og nyhederne er fremme. Se alle de spændende solbriller i vores butikker. Der er særligt fire modetendenser, som dominerer solbrillemoden. Vi ser en genopståen af 90’ernes tendenser og et indspark af en masse farver og forskellige kulturer, mens formen i stigende grad bevæger sig mod at være firkantet frem for oval og rund. Forårets solbriller får flotte farvede glas, der bliver et kæmpe hit både med og uden spejleffekt. Vi har samlet de fire stærkeste modetrends for solbriller som inspiration til dit næste solbrillelook.
Bestil tid

BRUG FOR STYRKE I SOLBRILLERNE?

Hvis du bruger briller til daglig, bør du unde dig selv et par solbriller med styrke. Ganske enkelt, fordi de øger din komfort og sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – til hverdag såvel som på ferien. Solbriller med styrke lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.
Læs mere om solbriller med styrke

MERE GLAMOUR OG KOMFORT – SE DE AKTUELLE SOLBRILLETRENDS

Lad dig inspirere af fire af de stærkeste trends fra sæsonens solbrillemode. Både 70’ernes glamour og 80’ernes coolness soler sig i vinterens modetendenser.

Se mere om

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook