Gratis Udvidet Synsprøve

2 ud af 3 venter for længe med at få tjekket deres syn

Er du en af de mange, der venter for længe med at få en synsprøve? Selvom du oplever små tegn på, at dit syn er forandret? Så kom ind hos Synoptik. Lige nu kan få en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Gælder t.o.m. 17.04.2022.

Bestil en gratis Udvidet Synsprøve

Få tjekket dit syn gratis af vores eksperter

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere ikke kun din præcise synsstyrke. Vi bruger også vores ekspertise til at stille skarpt på din øjensundhed.

Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dine øjne for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget, meget mere. På den måde kan du nå at reagere i tide. En tidlig indsats gør en stor forskel.

Bestil en gratis Udvidet Synsprøve

Spar også stort på dine nye briller

Hvis din synsprøve viser, at du har brug for ny synsstyrke i dine briller, kan du lige nu spare hele 25% på komplette briller med vores bedste brilleglas. De bliver udviklet med de nyeste teknologier. Alt sammen for at give dig de bedste forudsætninger for at opleve optimal synskvalitet og -komfort i din hverdag.

Kig forbi din lokale Synoptik, og find nye spændende nyheder fra designermærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Skaga, Peak Performance og mange, mange flere.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Gælder komplet brille med Platin- eller Diamantglas frem til 17.04.22. Kan kombineres med gældende tilbud i butikken.

Vi ta'r dit syn alvorligt.