Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Er du vild med frihed?

Så vil du elske at kunne skifte frit mellem kontaktlinser og briller. Du kan fx bruge kontaktlinser til hverdag og skifte til briller, når du vil give dine øjne en pause eller bare skifte stil. Vær med i slutspurten, og få gratis briller (værdi 998,-) med i købet af et kontaktlinseabonnement fra 148,-/md.

Tilbuddet om gratis briller ved køb af kontaktlinseabonnement slutter den 28. april. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve. Vi undersøger dit syn og din sundhed, så du får de rigtige styrker i dine nye briller og kontaktlinser – og kan forebygge synstab i tide.


Gælder til 28.04.19 ved køb af kontaktlinseabo. min. 148 kr. pr. md. i 6 mdr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestil tid

Klare abonnementsfordele

Et kontaktlinseabonnement hos os er helt enkelt og sikrer samtidig, at du får taget hånd om dit syn og din sundhed.

Se frem til:
  • Gratis levering direkte hjem til dig
  • Årligt Certificeret Kontaktlinsetjek
  • 25% rabat på briller og solbriller
  • Mit Synoptik – en selvbetjening med overblik

Vil du hellere have
to par briller?

Du kan også bruge 2 for 1 til at udvide din garderobe med forårets briller. Tilbuddet gælder alle vores brillemærker og også solbriller med styrke. De billigste briller er gratis, og vores brillestylister hjælper dig gerne med at finde de eneste 2 til prisen for 1.
Gælder til 28.04.19 ved samtidig køb af briller med samme styrke. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Giv din styrke til Ghana

Har du briller i skuffen, du ikke længere bruger? Aflever dem hos os, og giv mennesker med nedsat syn helt nye og bedre fremtidsudsigter. Takket være aflagte briller fra Danmark har vi for eksempel givet en lille dreng den gave at kunne se sine forældres ansigter.

Brilleindsamlingen til Ghana er altid åben og foregår i alle vores butikker.
Læs mere
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook