1-dags kontaktlinser 0,- resten af året

Lige nu giver vi dig mulighed for at prøve vores 1-dags kontaktlinser for 0,- kr. resten af året. Alt du skal gøre er at kigge ind i din lokale Synoptik. Her står vi klar med eksperter i alle vores butikker, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dine behov og vejlede dig i at bruge kontaktlinser. Bestil tid og oplev friheden med kontaktlinser

Gælder 1-dags kontaktlinser værdi 148 kr. pr. måned ved oprettelse af abo. inden d. 31.10. 2020. Abo. er bindende i 6 mdr. og fortsætter herefter, til det opsiges. Mindstepris i bindingsperiode 444 kr. Kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de seneste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Prøv kontaktlinser

Abonnement fra 148,- kr. / måned

Kontaktlinser koster ikke det hvide ud af øjnene hos os. Du vælger selv, hvordan dit abonnement skal skrues sammen – og kan fx få enkeltstyrkekontaktlinser én dag om ugen for bare 41,- / måned. Du kan i Synoptik med andre ord få kontaktlinse-abonnement på lige præcis det antal dage om ugen, du ønsker.

Få flere styrker

Alle kan bruge kontaktlinser. Også hvis du har bygningsfejl eller behov for flere styrker. Hos os får du flerstyrkekontaktlinser, hvor hjernen automatisk vælger mellem læsefeltet og afstandsfeltet, så du ser lige godt på alle afstande.

Et forhold med flere fordele

Når du vælger et kontaktlinseabonnement hos os, får du en række fordele med. Fordele, der gør dit liv lettere. Fordele, der sikrer dig kontante rabatter. Og fordele, der giver dig tryghed ved, at vi tager hånd om dine øjne.

Se alle fordelene ved kontaktlinseabonnement

Bestil tid til at prøve kontaktlinser