Lige nu får du kontaktlinser med 50% i 6 måneder - Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
½ PRIS PÅ 1-DAGSKONTAKTLINSER
Lige nu får du muligheden for at prøve vores abonnement på 1-dags kontaktlinser til ½ pris i 3 måneder. Grib muligheden for at opleve friheden og fordelene ved kontaktlinser. Bestil tid nu, så hjælper vi dig trygt og godt på vej til et optimalt og uhindret syn med dine nye kontaktlinser.

Bestil tid

mand med cykel
VI HJÆLPER DIG GODT I GANG
Ved den Udvidet Synsprøve, undersøger vores autoriserede optiker dit syn, og sammen finder I de kontaktlinser, der passer til dine behov. Vi hjælper dig med at sætte kontaktlinserne i første gang, så du trygt kan tage dem med hjem på prøve. Er du i tvivl om noget, kan du her få svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål om kontaktlinser.

pige med briller
Få frihed og fordele
Kontaktlinser giver dig frihed og fleksibilitet. Og med et Synoptik kontaktlinseabonnement følger mange fordele:
Gratis levering hjem til dig, 25% på alle briller og solbriller, gratis Certificeret Kontaktlinsetjek og meget mere.Synstest
SER DU GODT PÅ ALLE AFSTANDE?
Hvis ikke, er flerstyrkekontaktlinser måske løsningen for dig. De giver dig den optimale frihed, hvis du gerne vil slippe for briller med glidende overgang – eller være fri for altid at skifte mellem dine almindelige briller og læsebrillerne.kontaktlinser og briller
KONTAKTLINSER I ALLE PRISKLASSER
Vores mange kvalitetskontaktlinser og fleksible abonnementer giver dig markedets bedste muligheder for at finde de helt rigtige kontaktlinser. Vi har kontaktlinser i alle prisklasser både som 1-dags- og 14/30 dags-kontaktlinser – og som fuldtids- og flexabonnement.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook