Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Halvpris

KUN FOR
LO PLUS MEDLEMMER

½ pris på hele brillen – Alle stel og glas fra Basis til Guld gælder for alle, men som medlem af LO Plus får du 10% rabat oven i købet og særbehandling hele vejen gennem dit brillekøb hos os. Vores brillestylister hjælper gerne med forslag til stel, der klæder dig – og måske endda udfordrer din stil med ny inspiration. Du er også velkommen til at opleve friheden med kontaktlinser gratis, før du beslutter dig.

Kig ind og oplev en synlig forskel.
Bestil tid

DIN LO PLUS PARTNERFORDEL I SYNOPTIK

Som medlem af Ældre Sagen får du 20% i rabat hos os, når du køber briller, Certificeret Synsprøve, Sundhedstjek, solbriller, tilbehør og kontaktlinse-abonnement. De 10% rabat får du altid – også oveni vores egne kampagne-rabatter. Rabatten gives på nettobeløbet og fratrækkes med det samme. Rabatten kan dog ikke kombineres med firmabrille-aftaler eller andre partnertilbud.

For at opnå rabatten skal du vise dit medlemskort, når du køber. Husk også at vise medlemskortet ved årligt kontroltjek af linser. Rabatten gælder for dig, der er medlem af LO Plus, samt medlemmer af din husstand.

Har du spørgsmål vedrørende din rabat, kan du henvende dig til LO Plus her

Er du medlem af et af de 13 fagforbund under LO Plus-ordningen, kan du hente dit medlemskort i LO Plus app’en her


Flere fordele til dig i Synoptik
Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med.

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve med sundhedstjek certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere. Den Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek koster 248,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Du får blandt andet 50% rabat på dit næste køb, hvad enten du køber ekstra briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement. Og så er det altid gratis at få strammet, justeret og renset dine briller, så de altid føles som nye og sidder, som de skal.

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.Gælder frem til 26.08.18. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook