Monokler fra designerbrands endelig i Danmark

De mest toneangivende designere og influencere har allerede taget monoklen til sig. Og nu kan du tage del i den største tendens inden for brillemode i flere årtier. Kendte mærker som One Eye, Miami Pirate, SoloMio, Vision Unique og ikke mindst Mono Liza ta'r teten og viser dig helt nye måder, som du kan udtrykke dig på. Altid i overensstemmelse monokelmodens nyeste tendenser.

Hos Synoptik er vi klar med stel, glas og ny ekspertise om enkeltøje-synsprøve, som aldrig er set før.

Bestil tid til en monokel-synsprøve

 

Et glas er nok, så vælg det bedste

Din styrke er den samme, men alt andet er anderledes ved et monokel-glas. Det skal modstå mere slid og have en optimal smudsafvisning. Hos Synoptik har vi ekspertisen og kan vejlede dig til det rigtige valg. Du kan f.eks. få dobbeltstyrkeglas med langsyn på den ene side og læsesyn på den anden. Og du kan naturligvis få solmonokler med styrke, som får dig til at stille skarpere end nogensinde før.

Find dit monokeløje i en Udvidet Synsprøve

Synoptiks fageksperter har udviklet en specialtest til monokelbrugere, der er klar til premieren den 1. april. Testen afgør, hvilket af dine øjne der er dit bedste monokel-øje. Dit syn, din dagligdag og dit valg af designerstel indgår naturligvis i vores vurdering i en Udvidet Synsprøve for monokler, som du lige nu får til halv pris.

Bestil tid til en monokel-synsprøve

Vi ta'r dit monokelsyn alvorligt.