Optjen point med EuroBonus, når du handler hos Synoptik

Optjen SAS EuroBonus Ekstra point hos Synoptik. Du optjener 50 point pr. 100 Dk., når du handler i vores lokale butikker*

Sådan optjener du point

For at optjene point hos Synoptik skal du registrere dit EuroBonus-nummer på købstidspunktet. Det gør du ved at betale i butikken med et betalingskort, som du på forhånd har knyttet til dit EuroBonus-nummer. Link dit kort til EuroBonus her https://eurobonus.shopping/dk/profile/link-card.

Vælger du at tilslutte et EuroBonus Mastercard eller EuroBonus American Express, optjener du også point på betalingstransaktionen. Men husk, for at optjene point hos Synoptik skal du betale med forudbetalt kort på købstidspunktet, selv det kombinerede EuroBonus Mastercard og EuroBonus Amex kort skal aktivt betales af dig.

Andre ting, der kunne være gode at vide:

  • Dine point er tilgængelige på din EuroBonus-konto cirka 30/60 dage fra købet.
  • Du skal være medlem af EuroBonus på købstidspunktet. -Hvis du har et Jyskebank VISA-kort og har knyttet det til dit EuroBonus-nummer, er det nok at betale med det kort for at optjene point. Så bliver dit EuroBonus-nummer automatisk en registertype.
  • Det er ikke muligt at efterregistrere point for tidligere køb. - Optjente point er SAS EuroBonus Ekstra point og fører ikke til et højere medlemsniveau i EuroBonus.
  • Der registreres ingen point, hvis du returnerer dit køb inden for fortrydelsesretten

For at se alle butikker, hvor du kan optjene EuroBonus-point, klik her

Sådan bruger du dine SAS EuroBonus-point:

Gå ikke glip af at samle point, der vil tage dig med på dit næste eventyr. For optjente point kan du booke bonusrejser, købe en opgradering, bo på hotel eller leje en bil. I EuroBonus Shoppen er der hundredvis af udvalgte produkter fra kendte mærker, som du kan betale for med point. Der er mange muligheder for at gøre noget spændende for optjente point. Besøg sas.dk og bestil din næste bonusrejse. En rejse Danmark - New York koster 60.000 point, Danmark - London koster 30.000 Hvis du endnu ikke er SAS EuroBonus-medlem, kan du nemt blive det på sas.dk.