Spar helt op til 4.000 kr. på vores bedste Platin- og Diamantglas

I dagene den 28. til 30. oktober slår vi dørene op til fantastisk skarpe priser på nye briller med vores bedste Platin- og Diamantglas. Uanset om du bruger enkelstyrke eller flerstyrke. Her kan du spare helt op til 4.000 kr. ved valg af nye avancerede kvalitetsglas, som bliver udviklet med de nyeste teknologier. Og tilmed individuelt tilpasset til netop dig af vores glasspecialister.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Start dit skarpere syn med stor rabat med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de bedste brilleglas, som du lige nu kan spare helt op til 4.000 kr. på.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Nyd et skarpt syn med vores bedste Platin- og Diamantglas

Glas er ikke bare glas. Ikke i Synoptik. Det er med vores kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Og især med vores bedste Platin- og Diamantglas, som bliver udviklet med de nyeste teknologier af førende glasleverandører.

Det gør det muligt at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine behov. Alt sammen for at give dig gode forudsætninger for at få mest ud af dit syn. Hver dag og hele tiden. Og lige nu med en besparelse på helt op til 4.000 kr.

Vores bedste Platin- og Diamantglas hjælper dig med meget mere end at stille skarpt fra nær og fjern. De har en række unikke egenskaber, som giver dig enestående mulighed for at nyde optimal synskomfort og -kvalitet. Præcis som du og dit syn fortjener.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev unikke glasegenskaber med vores bedste Platin- og Diamantglas

Med vores bedste Platin- og Diamantglas får du alle overfladebehandlinger samlet i en og samme ultimative behandling. Og meget, meget mere. Du får bl.a. pænere glas, som er mere komfortable at bruge. Det er især rart for dig, der bruger høj styrke og ikke ønsker tunge briller.

Derudover får dine flerstyrkeglas et væld af unikke egenskaber. De bliver tyndere, lettere og får et bredere synsfelt. På den måde får du gode forudsætninger for at stille skarpt. Uanset hvilken afstand du ser fra.

Det får du med vores bedste Platin- og Diamantglas

  • Platin: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt
  • Diamant: Hærdning, antirefleks, smudsafvisende, øget brudstyrke, ultimativ overfladebehandling, optimeret synsfelt, ekstra tynde glas

Vores glasspecialister hjælper dig med at finde dine bedste glas

Sidder du meget foran en skærm og udsætter dine øjne for store mængder blåt lys, der kan virke anstrengende for dine øjne og påvirke din døgnrytme? Bruger du dine briller i miljøer, hvor de bliver smudsede og begrænser dit udsyn? Eller bruger du høj styrke og har behov for tyndere glas, så dine briller ikke er tunge?

Med udgangspunkt i dig og dine behov i din hverdag hjælper vores glasspecialister dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig. Og hvis du har brug for ekspertrådgivning til at finde de kvalitets- og designerbriller, der klæder dig bedst, står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig. Med stor grundighed og ekspertviden om sæsonens aktuelle trends.

Find et omfattende udvalg af designermærker

Ray-BanGucciBurberry ∙ Saint LaurentHugo BossTommy HilfigerTom Ford ∙ Björn BorgMarc JacobsPeak PerformanceOakleyMichael KorsDyrberg Kern ∙ Heritage ∙ SkagaDavid Beckham ∙ Max Mara

Og mange, mange flere...

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Start din store rabat med en Udvidet Synsprøve

Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker til dine nye Platin- og Diamantglas, som du lige nu sparer helt op til 4.000 kr. på. Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve, der også indeholder et grundigt tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efter vores autoriserede optikere har brugt deres store ekspertise, får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde dine nye briller fra vores omfattende udvalg af de bedste designermærker. Og vores glasspecialister står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit valg af brilleglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Tilbuddet gælder alle glas fra Platin til Diamant i dagene den 28. til 30. oktober 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.