Skarpe dage i Synoptik – spar 20 % på vores bedste glas

Fra den 2. til 4. juli kan du spare hele 20 % på vores bedste glas – og du kan tilmed kombinere tilbuddet med vores sommerudsalg, hvor du sparer helt op til 70 % på massevis af stel fra de største designermærker.

Bestil tid

Oplev en synlig forskel med Guld-, Platin- og Diamantglas

Hos Synoptik er glas ikke bare glas. Især ikke vores Guld-, Platin- og Diamantglas, som er udviklet med teknologier, der gør det muligt at tilpasse glassene til præcis dig og dit syn, så du kan få alle livets øjeblikke med. Selv de mindste.

Med Guld-, Platin- og Diamantglas får dine briller et væld af unikke egenskaber. Glassene bliver blandt andet tyndere, lettere og får et bredere synsfelt, som giver dig en lang række fordele i din hverdag. Ikke kun kosmetiske, når glassene gør dine briller pænere og mere komfortable at bruge. Glassene er også slebet på en måde, så dit synsfelt ikke er begrænset – uanset hvilken vinkel du kigger fra i brillen.

Tilvælg specialglas – stadig med 20 % rabat

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Og takket være den nyeste teknologi kan vi tilbyde dig specialglas, der forbedrer din hverdag og livskvalitet. Til Skarpe dage får du også 20 % rabat på de mange innovative glas. Vælg blandt andet:

  • Farveskiftende glas, der ændrer farveintensitet efter varierende lysforhold
  • Farvede glas, der dæmper lyset og kan skabe kontrastforøgende effekt
  • UV-filter, der beskytter dine øjne mod solens usunde UV-stråler
  • Skærmlysfilter, der reducerer det blå lys fra digitale skærme

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn og en bedre livskvalitet starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Bestil tid allerede nu – og oplev en synlig forskel, efter vores autoriserede optikere har udmålt, præcis hvilken styrke du skal have.

En Udvidet Synsprøve er meget mere end en test og udmåling af dit funktionelle syn. Dine øjne kan afsløre mere, end du tror. Gennem en grundig undersøgelse af dine øjnes sundhed kan Synoptiks autoriserede optikere afsløre eventuelle tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Bestil tid