Spar 33 % på alle glas til Skarpe dage i Synoptik

Du kan sikre dig et skarpt syn og en bedre livskvalitet, når Synoptik sætter danskernes syn under lup til Skarpe dage – og viser, hvordan den rette ekspertise kan optimere dit velvære. Fra den 20. til den 23. august sparer du hele 33 % på dine nye kvalitetsglas, som samtidig giver dig en række fordele i din hverdag.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede nu – og oplev en synlig forskel med kvalitetsglas fra Synoptik.

BESTIL TID     FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få hele livet med ved valg af Platin- og Diamantglas

Hos Synoptik er kvalitet i højsædet. Og glas er ikke bare glas. Tværtimod. Det er glassene, der får dig til at opleve en synlig forskel. De kan hjælpe dig med meget mere end at se skarpere fra enten kort eller lang afstand.

Med vores Platin- og Diamantglas får du alle overfladebehandlinger samlet i én ultimativ behandling. Glassene bliver både pænere og mere komfortable at bruge, og de bliver blandt andet tyndere, lettere og får et bredere synsfelt, så dit syn ikke er begrænset, alt efter hvilken vinkel du kigger fra i brillen.

Læs meget mere om fordelene ved vores unikke kvalitetsglas lige her.

Få hjælp af Synoptiks eksperter

Et skarpere syn kræver sin ekspert. Og dem finder du i Synoptik. Vores autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis de glas, der passer bedst til dig, din livsstil og dine behov. For dit valg af dine glas afhænger netop af det:

Sidder du meget foran en skærm og udsætter dine øjne for store mængder blåt lys, der kan virke anstrengende for dine øjne? Bruger du dine briller i miljøer, hvor de bliver smudsede og begrænser dit udsyn? Eller bruger du høj styrke og har behov for tyndere glas, så dine briller ikke er tunge?

Vores autoriserede optikere tager højde for alt dette, når vi rådgiver dig om, hvad der passer bedst til dig og dit liv. Og efter vi har fundet de bedste glas, får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde det stel, der klæder dig bedst.

Hos os skal du være tilfreds. Vi lader dig ikke ude af syne, før vi er sikre på, at dit syn og dit udseende er skarpt.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn og en bedre livskvalitet med nye kvalitetsglas fra Synoptik starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan Synoptiks autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og samtidig foretage et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve