Skarpe priser på Ray-Ban til Ray-Ban dage i Synoptik

Fra den 10. til den 12. december stiller Synoptik skarpt på et mærke, som siden 1930’erne har taget mode- og brilleverdenen med storm. Navnet er Ray-Ban. Selvfølgelig. Til vores Ray-Ban dage gør vi det tilmed til fantastisk skarpe priser. Spar 33% på dine nye kvalitetsbriller og -solbriller med styrke fra Ray-Ban, som fortsætter med at imponere alle dem, der elsker at udtrykke sig stilfuldt, klassisk og autentisk, mens de nyder et skarpt syn.

Bestil tid

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed, så du kan sætte din verden i fokus med dine nye briller eller solbriller med styrke fra Ray-Ban, som du lige nu sparer hele 33% på.

BESTIL TID  SE RAY-BAN-UDVALG

Spar hele 33% på dine nye briller fra Ray-Ban

Til Ray-Ban dage i Synoptik sparer du ikke kun 33% på dit nye designerstel fra Ray-Ban. Du sparer også 33% på dine kvalitetsglas med unikke egenskaber, som giver dig gode forudsætninger for at få alle dit livs små øjeblikke med – store som små.

Priseksempel: Spar stort på dine nye Ray-Ban

Få hele 33% rabat på en komplet Ray-Ban brille eller solbrille, som både gør dit syn og dit udseende skarpt:

  • Spar 1.980 kr. på Ray-Ban med tynde flerstyrkeglas: Fra 4.018 kr.
  • Spar 1.190 kr. på Ray-Ban med tynde enkeltstyrkeglas: Fra 2.408 kr.
  • Spar 1.250 kr. på Ray-Ban med tynde solglas med styrke: Fra 2.548 kr.

Oplev en synlig forskel med kvalitetsglas fra Synoptik

Glas er ikke bare glas. Ikke i Synoptik. Gennem et tæt samarbejde med de førende leverandører og store glasproducenter i Europa kan vi tilbyde dig glas, der har hver deres evner til at hjælpe dig med at stille skarpt på det, som giver dig livskvalitet.

Takket være de nyeste teknologier kan vi tilpasse glassene til præcis din ansigtsform, afstanden mellem dine øjne og det Ray-Ban stel, du har valgt. På vores eget værksted foretager vi den sidste tilpasning, så du får en optimal og behagelig synsoplevelse.

Læs meget mere om vores unikke kvalitetsglas lige her.

Ray-Ban: Mærket, der aldrig går af mode

Det startede tilbage i 1930’erne. Ray-Ban producerede solbriller til amerikanske piloter, som havde behov for at se skarpt, når de fløj. Derfra tog det fart. Ray-Ban har siden dengang været førende og toneangivende inden for mode – og ikke blot været et populært mærke blandt den kvalitetsbevidste brille- og solbrillebruger.

Stellene fra det verdenskendte amerikanske mærke har været – og bliver stadig – båret af utallige kendisser verden over, ligesom de i tidens løb har været fast inventar på mange prominente film- og albumcovers. Af god grund. Mærkets designs er klassiske, autentiske og skaber hurtigt et indtryk af, at du har fingeren på pulsen. Præcis som Ray-Ban altid selv har.

Med Ray-Ban er du garanteret et autentisk udseende og gennemført kvalitet – uanset hvilken model du vælger: Aviator, Wayfarer eller Clubmaster – eller andre af Ray-Bans nye modeller, som allerede nu har sat kursen mod modebranchens top.

SE RAY-BAN-BRILLER NU    SE RAY-BAN-SOLBRILLER NU

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn med din kvalitetsbrille eller -solbrille med styrke fra Ray-Ban starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler her dine præcise styrker, og vi undersøger dine øjne for øjen- og livsstilssygdomme såsom grå og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Bestil tid allerede nu i din lokale Synoptik – og oplev en synlig forskel med dine nye Ray-Ban briller eller solbriller med styrke, som du lige nu sparer hele 33% på.

BESTIL TID

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Tilbuddet gælder Ray-Ban® med glas i dagene d. 10. til den 12. december. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.