Solbrille udsalg på udvalgte mærker
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

UDSALG PÅ UDVALGTE SOLBRILLER

Lige nu sparer du op til 50% på udvalgte solbriller, så der er masser af flotte solbriller at vælge mellem til en ekstra god pris. Alle vores solbriller har 100% UV-beskyttelse til dig, der vil passe på dine øjne og øjenomgivelser.
Tilbuddet gælder følgende mærker: Beyu, Björn Borg, Carrera, Celine, Fendi, Prego, Prego Kids, Tommy Hilfiger, Unofficial, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Saint Laurent, Seen, Solaris, Hugo Boss, In Style, Polaroid og Prada.

Gælder massevis af solbriller frem til 25.02.18. Så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestil tid
find butik

Brug for styrke i solbrillerne?

Hvis du bruger briller til daglig, bør du unde dig selv et par solbriller med styrke. Ganske enkelt, fordi de øger din komfort og sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – såvel til hverdag som på ferien. Solbriller med styrke lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.

Mere glamour og komfort – Se de aktuelle solbriletrends

Lad dig inspirere af fire af de stærkeste trends fra sæsonens solbrillemode. Både 70’ernes glamour og 80’ernes coolness soler sig i vinterens modetendenser.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook