Spar 30% på kvalitetssolbriller fra førende designermærker 

I Synoptik slutter vi efteråret med manér. Du kan spare hele 30% på dine nye kvalitetssolbriller med 100% UV-beskyttelse. Og fra de største og førende designermærker. På den måde kan du nyde solen og samtidig beskytte dig mod den. Det er specielt afgørende i efterårets lave sol, hvor du har brug for solbriller til at beskytte dine øjne mod solens usunde UV-lys.

SPAR 30% PÅ SOLBRILLER NU 

Find massevis af kendte solbriller med hele 30% rabat

Ray-Ban ∙ Gucci ∙ Hugo Boss ∙ Burberry ∙ Polaroid ∙ Oakley ∙ Emporio Armani ∙ Michael Kors ∙ Tommy Hilfiger ∙ DbyD ∙ Karün ∙ Unofficial

Og mange, mange flere...

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Solbriller kan meget mere end at stoppe blændingen fra solen. Og de skal meget mere end at stoppe for blændingen. De farvede glas i solbriller får automatisk dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig.

Det gør dine øjne stærkt disponerede for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har UV-beskyttelse. Med kvalitetssolbriller fra Synoptik skal du ikke bekymre dig om dine øjnes ve og vel i solen. Du er nemlig garanteret optimal øjenbeskyttelse, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

I vores store sortiment af kvalitetssolbriller finder du kun solbriller med 100% UV-beskyttelse, som garanterer dig optimal øjenbeskyttelse, når solen viser sine dejlige, men samtidig lumske tænder. Du kan dermed trygt åbne dine øjne, lade dine pupiller udvide sig og nyde solen – på alle årstider. Selv på en halvgrå efterårsdag som i dag er dine øjne disponerede for solens stråler.

Få hjælp af Synoptiks uddannede brillestylister

Det er nemmere sagt end gjort at finde de solbriller, der passer bedst til din stil, dine farver og din ansigtsform. Heldigvis er der hjælp at hente. Hos os finder du uddannede brillestylister, der står klar til hjælpe med at få alt til at gå op i en højere enhed.

Vi bruger bl.a. vores store erfaring og viden om sæsonens trends og tendenser, når vi giver dig ekspertrådgivning om, hvilke solbriller der klæder dig bedst.

Stil skarpt i solen med din styrke i dine solbriller

Hvis du bruger briller til daglig og ønsker at se lige så skarpt i solen, som du gør normalt, bliver du glad for solbriller med styrke. På den måde kan du få alle detaljerne med. Og du sikrer dig et skarpt syn, når solen forkæler dig.

Dit skarpere syn i solen med styrke i dine solbriller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at nyde det sidste af solen. Vi kortlægger altså, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Gælder solbriller i Synoptik og online på synoptik.dk frem til den 12.12.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Vi ta'r dit syn alvorligt.