Spar 30 % på solbriller online

I Synoptik vil vi slutte sommeren med manér. Vi inviterer dig derfor til sæsonsalg, hvor du sparer 30 % på dine nye solbriller fra de største og førende designermærker, så du kan nyde solen og beskytte dig mod den – også i efterårets lave sol, hvor du også har brug for solbriller til at beskytte dine øjne mod solens UV-lys.

Kig ind. Vi ta’r dit syn i solen alvorligt – hele året rundt.

SE UDVALG  

Massevis af designersolbriller med 30 % rabat venter kun på dig

Gucci, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Max Mara, Emporio Armani, Heritage, C-Line, Prada, Polaroid, Oakley, Seen, Chloé. Og mange, mange flere.

 

Du er garanteret optimal øjenbeskyttelse med solbriller fra Synoptik

Solbriller kan meget mere end at stoppe blændingen fra solen. Og de skal meget mere end at stoppe for blændingen. De farvede glas får automatisk dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør dine øjne stærkt disponeret for solens UV-stråler. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har UV-beskyttelse.

I vores store sortiment af kvalitetssolbriller finder du kun solbriller med 100 % UV-beskyttelse, som garanterer dig optimal øjenbeskyttelse, når solen viser tænder. Du kan dermed trygt åbne dine øjne, lade dine pupiller udvide sig og nyde solen med solbriller fra Synoptik – på alle årstider. Selv på en halvgrå efterårsdag er dine øjne disponeret for solens stråler. Derfor kan du få glæde af dine solbriller hele året rundt.

Få hjælp af Synoptiks uddannede brillestylister

Det er nemmere sagt end gjort at finde de solbriller, der passer bedst til din stil, dine farver og din ansigtsform. I Synoptik finder du uddannede brillestylister, der hjælper med at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi bruger vores store erfaring og store viden om sæsonens trends og tendenser, når vi rådgiver dig om, hvilke solbriller der klæder dig bedst.

Se skarpt i solen med styrke i dine solbriller

Hvis du bruger briller til daglig og ønsker at se lige så skarpt i solens stråler, som du gør normalt, bliver du glad for solbriller med styrke. Et skarpere syn i solen med styrke i dine solbriller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan Synoptiks autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og samtidig foretage et omfattende sundhedstjek af dine øjne.

BESTIL TID

Gælder solbriller på synoptik.dk frem til den 01.11.2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Se alle solbriller