25% rabat på hele briller
med vores bedste brilleglas

Nu kan du spare stort på dit skarpere syn. Ovenikøbet med de bedste brilleglas. Til og med den 17. april får du hele 25% rabat på komplette briller ved valg af vores bedste Platin- eller Diamantglas, som kan hjælpe dig med meget mere end at stille skarpt på nær og fjern afstand.

Trænger du til nye briller eller et skarpere syn, er det altså nu, du skal slå til. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få eksperthjælp til at opleve en synlig forskel. Lige nu altså med stor rabat på briller med vores bedste brilleglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev ultimativ synskomfort med vores bedste Platin- og Diamantglas

Med vores bedste Platin- og Diamantglas har vi samlet alt det bedste, så du kan opleve ultimativ synskvalitet og -komfort i din hverdag. De er især ideelle til dig, der vil have stærkere brilleglas, større synsfeltet og alle overfladebehandlinger samlet.

Med vores bedste brilleglas har du samtidig enestående muligheder for at få avancerede specialglas i dine briller. Eksempelvis farveskiftende glas, som automatisk skifter farve efter lysforholdene og sikrer, at dit syn med dine briller altid passer til den situation, du befinder dig i.

Vores bedste Platin- og Diamantglas har også store fordele for dig, der bruger flerstyrkeglas. Deres ekstra tynde brilleglas gør nemlig dine briller lettere, ligesom de nyeste teknologier giver os mulighed for at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine øjnes placering i glassene.

Platin og Diamant
enkeltstyrkeglas

Platin og Diamant
flerstyrkeglas

 

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev en masse nyheder
fra alle de kendte mærker

I din lokale Synoptik finder du et væld af nyheder fra alle de kendte designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Pilgrim, Hugo Boss, Heritage, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Skaga, Peak Performance, Tom Ford og mange, mange flere.

I butikken står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller. Vi bruger bl.a. vores store viden om brillemode i 2022 og kigger på din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil.

SE UDVALG AF BRILLER

Vælg dine briller på abonnement, og betal kun en fast månedlig pris

I Synoptik kan du opleve større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed ved at vælge dine briller på abonnement. Så behøver du bl.a. ikke at nøjes med et par briller. Du kan nemlig vælge så mange, som du har lyst til, og kun betale en fast månedlig pris. Og du slipper for at købe nye briller, når du får ny synsstyrke. Det hele er inkluderet i din abonnementspris.

Vælger du dit abonnement lige nu, er der muligvis også penge at spare. Hver måned. Det er nemlig brillernes kontantpris, der afgør din faste månedlige pris.

Samtidig får du et væld af fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

Start din store rabat på briller med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til nye briller og et skarpere syn med dine nye briller med hele 25% rabat, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Udover en præcis udmåling af din synsstyrke foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de Platin- eller Diamantglas, der passer bedst til dig og dine individuelle behov.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Gælder komplet brille med Platin- eller Diamantglas frem til 17.04.22. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.