20% rabat på komplette briller
(inkl. designerstel og kvalitetsglas)

Vigtigheden af et skarpt syn skal ikke undervurderes. Det er afgørende for din evne til at få alle dit livs øjeblikke med. Store som små.

I Synoptik kan du sikre dig, at du har din helt rigtige synsstyrke i dine briller. Lige nu ovenikøbet med stor rabat. På dit nye designerstel såvel som dine nye brilleglas.

Du sparer hele 20% på komplette briller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Dyrberg/Kern og mange flere, når du vælger vores nye forbedrede Platin- eller Diamantglas.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med din store rabat.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Spar stort på briller med vores nye forbedrede Platin- og Diamantglas

Med vores bedste Platin- og Diamantglas har du alt det bedste samlet, så du kan opleve ultimativ synskvalitet og -komfort i din hverdag.

Vores bedste Platin- og Diamantglas har fået nye unikke egenskaber. En avanceret Super Finish-overfladebehandling og en unik slibeteknik lader dig opleve et skarpere syn, færre reflekser og nemmere rengøring.

Det giver dig bl.a. fordele i trafikken og sikrer dig større synskomfort i f.eks. støvede omgivelser.

Vores bedste Platin- og Diamantglas har store fordele for dig, der bruger flerstyrkeglas. Deres ekstra tynde brilleglas gør dine briller lettere, ligesom de nyeste teknologier giver os mulighed for at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine øjnes placering i glassene.

Få specialglas til din moderne hverdag

Med vores bedste brilleglas har du samtidig enestående muligheder for at få avancerede specialglas i dine briller.

Sidder du meget foran digitale skærme og har behov for et skærmlysfilter, der reducerer skærmenes blå lys? Opholder du dig i omgivelser med skifende lysforhold og trænger til farveskiftende glas, som automatisk ændrer farveintensitet efter lysforholdene? Kører du meget i bil og vil have et mere komfortabelt syn bag rettet med trafikglas?

Med vores nye forbedrede Platin- og Diamantglas er dine muligheder for unikke specialglas mange. Hør nærmere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik i dag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev en masse nyheder
fra alle de kendte mærker

I din lokale Synoptik finder du et væld af nyheder fra alle de kendte designermærker.

Gå på opdagelse i mærker som Ray-Ban til Gucci, Burberry, Pilgrim, Hugo Boss, Heritage, Tommy Hilfiger, Saint Laurent, Skaga, Peak Performance, Tom Ford og mange flere, og stil skarpt med stil.

I butikken står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller. Vi bruger bl.a. vores store viden om brillemoden i 2023 og kigger på din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil.

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Bestil kun en fast månedlig pris
med dine briller på abonnement

I Synoptik kan du opleve større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed ved at vælge dine briller på abonnement. Så behøver du bl.a. ikke at nøjes med et par briller.

Du kan vælge så mange, som du har lyst til, og kun betale en fast månedlig pris. Og du slipper for at købe nye briller, når du får ny synsstyrke. Det hele er inkluderet i din abonnementspris.

Vælger du dit abonnement lige nu, er der også penge at spare. Hver måned. Det er dine brillers kontantpris, der afgør din faste månedlige pris. Slår du til nu, sparer du hele 33% på alle dine briller i dit nye abonnement.

Samtidig får du et væld af fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

Start din store rabat på briller med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til nye briller og et skarpere syn med dine nye briller med hele 25% rabat, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Udover en præcis udmåling af din synsstyrke foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de nye forbedrede Platin- eller Diamantglas, der passer bedst til dig og dine individuelle synsbehov.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt

Gælder komplet brille med Platin- eller Diamantglas frem til 29.05.2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.